https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: دوشنبه, 13 اسفند 1391 ساعت 09:53

مهار رونالدو با مسلسل و ساطور!

سر آلکس فرگوسن در آستانه بازی تیمش با رئال‌مادرید گفت، برای مهار رونالدو از قمه و ساطور هم کمک می‌گیرد.

به گزارش ایسنا، فرگوسن در آستانه بازی برگشت شیاطین سرخ و کهکشانی‌ها در دور یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا درباره برگشت رونالدو به اولدترافورد گفت: "خرید دوباره کریستیانو رونالدو امید واهی است. او دو سال دیگر قرارداد دارد و فکر می‌کنم، بخواهد در مادرید بماند. شاید مدیر برنامه‌های او می‌خواهد بازارگرمی کند ولی بازگشت رونالدو به منچستر یونایتد نشدنی است."

فرگوسن درباره واکنش هواداران منچستریونایتد به حضور کریستیانو رونالدو در اولدترافورد گفت: "رونالدو حتما در اولدترافورد تشویق می‌شود. همه بازیکنانی که در منچستریونایتد بودند و سپس این تیم را ترک کردند و مجددا با تیم‌های جدید خود به اولدترافورد آمدند، مورد استقبال و تشویق هواداران قرار گرفتند. بنابراین رونالدو قبل از بازی تشویق خواهد شد. رونالدو اکنون 28 ساله است و تا 32 سالگی در اوج خواهد بود."

فرگوسن همچنین درباره این که چطور باید کریستیانو رونالدو را در بازی سه‌شنبه شب متوقف کند، به حالت طنز به Sky Sport گفت: "برای متوقف کردن رونالدو برنامه دارم. برنامه اولم استفاده از یک ساطور است و برنامه دومم استفاده از یک مسلسل."

سرمربی منچستریونایتد در پایان درباره جو ورزشگاه اولدترافورد در بازی سه‌شنبه گفت: "در بازی رفت در مادرید نتیجه‌ خوبی گرفتیم و این نتیجه‌ روحیه ما را در بازی برگشت بالا برده است. مطمئنا هیچ جوی ترسناک‌تر از اولدترافورد نیست."

رئال‌مادرید و منچستریونایتد سه‌شنبه شب در اولدترافورد به مصاف هم می‌روند.

1303 نمایش

نظر دادن