https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: دوشنبه, 06 اسفند 1391 ساعت 07:28

سرمربی کشتی‌فرنگی از استعفا پشیمان شد

در حالی که اعضای کادر فنی تیم ملی کشتی فرنگی هفته پیش پس از پایان مسابقات جام جهانی با اطمینان کناره‌گیری خود را در رسانه‌ها اعلام کردند اما سرمربی موقت این تیم می‌گوید هنوز رسما استعفا نداده‌اند. 
رسول جزینی که پیش از این هم گفته بود بعد از رفتن محمد بنا، مدیر تیم‌های ملی کشتی فرنگی تنها تا رقابت‌های جام جهانی تهران با این فدراسیون همکاری می‌کند، ظاهرا تصمیمش برگشته و می‌خواهد دوباره با خطیب مذاکره کند. 
او در این‌باره به ایسنا گفت: «استعفای رسمی ما منوط می‌شود به جلسه‌ای که طی یکی، دو روز آینده با فدراسیون کشتی خواهیم داشت که آیا به نتیجه‌ای می‌رسیم یا نه. اولین خواسته ما دستمزد و مطالبات گذشته مربیان و کشتی‌گیران است. دوم اینکه از این به بعد دستمزدهای جدید تعیین شود و روند ثابتی را طی کند. ما فقط امکاناتی که لازم است تا یک تیم بزرگی کند را می‌خواهیم.»
کشتی فرنگی ایران که پیش از جام جهانی تهران عنوان قهرمانی سه دوره از رقابت‌های جام جهانی را به خود اختصاص داده بود، بعد از قهر محمد بنا از تیم‌های ملی کشتی، با کادر فنی فعلی که پیش از این دستیاران خود بنا بودند در تهران نایب قهرمان شد و نتوانست آن طور که باید انتظارات را برآورده کند. 
جزینی نبود معمار نسل طلایی کشتی ایران در راس این تیم را یکی از علل از دست دادن جام قهرمانی این رقابت‌ها می‌داند؛ «اگر محمد بنا همراه تیم حضور داشت ما می‌توانستیم از تجربیات و مدیریت او همه‌جوره استفاده کنیم. نبودش خیلی به چشم آمد چرا که ما به همراه او سه بار جام جهانی را در روسیه، بلاروس و ارمنستان فتح کردیم اما در خاک ایران دوم شدیم. البته ما هم به خواست آقای خطیب و تکلیف محمد بنا در تیم ماندیم و چون زمان زیادی را از دست داده بودیم و ممکن بود فرنگی‌کاران به همین شرایط هم نرسند قبول مسوولیت کردیم، اما خب توانمان همین اندازه بود. البته باید این را نیز بگویم من از فرنگی‌کاران راضی که هیچ، خجالت زده‌ام چرا که نتوانستم تا روز آخر امکانات لازم را برایشان فراهم کنم و آنها با غیرت و بیعتی که با ما داشتند ایستادند و تا آخرین نفس جنگیدند.»
899 نمایش

نظر دادن