آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

لوازم ضروری کمپینگ

دانلود رمان

دانلود رمان شوهر آهو خانم

فوری اپ

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: جمعه, 30 مرداد 1393 ساعت 13:58

کي‌روش ماندگار شد/ رقم نجومي قرار داد محرمانه است

پس از جلسه سرمربي تيم ملي فوتبال با مقام‌هاي فدراسيون اعلام شد که کارلوس کي‌روش تا جام جهاني 2018 سرمربي ايران باقي مي‌ماند. او صعود به جام جهاني را هدف اصلي فوتبال ملي ايران در سال‌هاي پيش رو عنوان کرده است.

به گزارش آريا عصر ديروز سرانجام اعلام شد که سرمربي پرتغالي تيم ملي فوتبال ايران با مقامات فدراسيون به توافق نهايي رسيده و تا جام جهاني آينده هدايت تيم بزرگسالان را برعهده خواهد داشت.
کي‌روش پس از پايان جلسه پيش از ظهر پنجشنبه به خبرنگاران گفت: «مهم‌ترين مطلب امروز اين بود که جلسه‌اي برگزار شود تا تمام سوءتفاهمات برطرف شود. با توجه به آناليز و بررسي‌هاي که امروز انجام شد، مي‌توانم بگويم که به تفاهم رسيده‌ايم. من و کفاشيان طبق اين جلسه همه مسائل را بررسي کرديم و به توافق رسيديم».
از قرار معلوم در ادامه "تنها مسائل کوچک اداري" باقي مانده و قرارداد کارلوس کي‌روش با فدراسيون فوتبال ايران روز يکشنبه (2 شهريور) امضا خواهد شد.
علي کفاشيان، رئيس فدراسيون فوتبال ايران، پيش از جلسه گفته بود که «95 درصد کار تمام است و موارد باقي مانده که وجود دارد قابل حل است. ما در جلسه قبلي به تفاهم کامل رسيديم». علاوه بر کفاشيان، مهدي محمدنبي، دبير فدراسيون، مهدي تاج، رئيس سازمان ليگ، و عباس ترابيان، دبير کميته اقتصادي، در اين جلسه حضور داشتند.
کي‌روش پيش از اين و در حالي که تيم ملي فوتبال ايران در چارچوب جام جهاني 2014 هنوز در برزيل بود، در گفت‌وگو با روزنامه‌اي پرتغالي تصريح کرده بود که کار تمام شده و قرارداد خود با فدراسيون فوتبال ايران را تمديد نخواهد کرد.
مقام‌هاي فوتبال ايران همواره گفته بودند که پس از بازگشت تيم از جام جهاني در مورد ادامه همکاري با کي‌روش گفت‌وگو خواهند کرد. تيم ايران با هدايت کي‌روش با دو شکست و يک تساوي از جام جهاني به خانه بازگشت.
بيشتر کارشناسان فوتبال بر اين عقيده بودند که او براي هدايت تيم ايران مسير درست را انتخاب کرده و با توجه به نتايج کسب‌شده و نظمي که به تيم داده شده، تمديد قرارداد با وي به ويژه در ‌آستانه مسابقات قهرماني آسيا بهترين گزينه است.
وي با بيان اين که همواره مربي‌اي بوده که برد مي خواسته است، گفت: «با توجه به شناختي که از من داريد مي دانيد که من هميشه دوست دارم برنده بازي بعدي‌ام باشم. بنابراين از الان دست به کار مي‌شويم و اردوها را برگزار مي‌کنيم.»
مبلغ قرارداد، حضور دستياران ايراني در کادر فني و نظارت ضمني کي‌روش بر تيم‌هاي فوتبال ديگر رده‌هاي سني از جمله مواردي بودند که پيش‌تر گفته شده بود براي تمديد قرارداد کي‌روش بايد در مورد آنها توافق صورت گيرد.
کي‌روش عصر پنجشنبه تأييد کرد که دو دستيار ايراني در کادر فني در کنار او خواهند بود. او اما به مبلغ قرارداد اشاره‌اي نکرد و در پاسخ به سوالي در اين مورد تنها گفت: «امروز به موضوعي پي بردم که تاکنون در طول چند سالي که در ايران بودم آن را نمي‌دانستم. آن هم اين است که رييس فدراسيون فوتبال ايران يک مذاکره کننده بسيار سخت گير است. مي‌توانم بگويم او پس از جلسه امروز با لبخندش تنها برنده‌ي مذاکره بود. جلسه امروز يک برنده داشت و آن هم علي کفاشيان بود».

820 نمایش

نظر دادن