آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

لوازم ضروری کمپینگ

دانلود رمان

دانلود رمان شوهر آهو خانم

فوری اپ

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: چهارشنبه, 28 مرداد 1393 ساعت 00:56

رحمتی مقابل قاضی از قلعه نویی گفت

قاضی محمدزاده، رئیس کمیته اخلاق که خبر از دعوت حسین کعبی و مهدی رحمتی به این کمیته داده بود به «کاپ» گفت: «حسین کعبی را دعوت کردیم و هفته آینده باید در کمیته اخلاق حضور پیدا کند، اما مهدی رحمتی بعدازظهر یکشنبه آمد و در دیدار با قاضی انصاری صحبت‌های خود را درباره امیر قلعه نویی انجام داد.

وی درباره جزئیات صحبت‌های رحمتی گفت: «بنده به‌عنوان رئیس کمیته اخلاق در این جلسه حضور نداشتم، اما منتظرم گزارش قاضی انصاری را دریافت کرده تا ببینم رحمتی چه گفته است.»

محمدزاده در پایان درباره صحت و سقم ادعای بازیکنانی چون رحمتی، کعبی و موسوی در گلایه از امیر قلعه‌نویی و همراهانش گفت: «به هر حال باید این صحبت‌ها ثابت شود. در قانون قضایی به این‌گونه موارد، ادعا می‌گویند و برای اثبات یک ادعا باید سند و مدرک و ادله ارائه کرد. اگر آنها سند و مدرکی نداشته باشند دو نوع برخورد داریم؛ یک کاری می‌کنیم که دیگر هر کس بدون دلیل و مدرک صحبتی نکند، دوم بستگی دارد که باشگاه استقلال چه شکایتی از آنها داشته باشد. به هر حال همه چیز در آینده روشن خواهد شد.»

1664 نمایش

نظر دادن