https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: شنبه, 27 بهمن 1391 ساعت 11:44

حکم قطعی نوروزی/ 3 ماه محروميت قطعی و 6 ماه تعليقی

حکم قطعي استيناف افشين نوروزي به صورت رسمي اعلام شد.

به گزارش آخرین نیوز به نقل از ایسنا، احسان باقري، دبير فدراسيون پينگ‌پنگ اظهار کرد: امروز به صورت رسمي حکم قطعي کميته‌ استيناف نوروزي ابلاغ شد اين جلسه که روز سه‌شنبه با حضور شامل دبير، رييس کميته‌ مسابقات، رييس کميته‌ انضباطي و رييس کميته‌ داوران و چهار نماينده وزارت و دو خبره از فدراسيون پينگ‌پنگ برگزار شده بود که نمايندگان وزارت ورزش و خبرگان پينگ‌پنگ در اين جلسه با جلسه اول کميته‌ انضباطي طبق دستورالعمل کميته‌ انضباطي سازمان تربيت بدني متفاوت بودند.

وي افزود: در ابتداي اين جلسه موضوع درخواست تجديد نظر خوانده شد و حکم بدوي ارائه شده در اولين جلسه براي حاضرين مطرح شد. همچنين افشين نوروزي که در جلسه استيناف حضور داشت، موضوعات خود را مطرح و عنوان کرد که بخشي از موارد اعلام شده در مصاحبه‌هايش انتقاداتي بوده که به فدراسيون داشته و بخشي هم ارتباطي به او نداشته و در اين باره عذرخواهي کرده است.

باقري خاطر نشان کرد: پس از اين که نوروزي اين جلسه را ترک کرد حاضرين موضوع را بررسي کردند و در نهايت چهار تصميم براي اين ورزشکار گرفته شد.

دبير فدراسيون پينگ‌پنگ خاطر نشان کرد: طبق تصميم کميته‌ استيناف محروميت قطعي يک ساله افشين نوروزي به سه ماه کاهش يافت که تاکنون 28 روز از اين محروميت سپري شده است. همچنين محروميت يک ساله تعليقي اين بازيکن هم به شش ماه کاهش يافت و قرار شد اگر در اين مدت خطايي از اين ورزشکار سر بزند، دوباره يک سال به اين محروميت اضافه شود و اين تعليق به تعليق قطعي تبديل شود.

به گفته وي طبق تصميم کميته‌ استيناف، نوروزي بايد 20 ميليون ريال جريمه نقدي را به حساب فدراسيون واريز کند که براي پرداخت اين جريمه از امروز به مدت يک هفته‌ فرصت دارد.

 

6485 نمایش

نظر دادن