آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

آخرین اخبار سایت

تاریخ انتشار: جمعه, 26 ارديبهشت 1392 ساعت 21:50

جريمه 70 ميليوني استقلال از سوي AFC

کميته انضباطي فوتبال آسيا استقلال را با جريمه 20 هزار دلاري مواجه کرد.

 

 باشگاه فوتبال استقلال تهران از سوي کنفدراسيون فوتبال آسيا به دليل "رفتار نامناسب هواداران" اين تيم در رقابت‌هاي ليگ قهرمانان آسيا با جريمه‌اي 20 هزار دلاري (هفتاد ميليوني) مواجه شد. باشگاه استقلال تهران بر اساس گزارش‌هاي داوري و ناظران اين مسابقات در هر سه ديداري که ميزبان بوده است و با شکايت تيم‌هاي ميهمان روبرو شده است، به پرداخت اين مبلغ جريمه شده است. گرچه شکايت قطري‌ها از سوي کميته‌ي رسيدگي رد شده اما براي اتفاقات بازي استقلال با العين اين تيم 5 هزار دلار و براي پرتاب ترقه ها در بازي با الهلال ، رقم 15 هزار دلار جريمه شده است.

به گزارش گل، جريمه‌هايي که حالا پرداخت شان به دليل مشکلات باشگاه هاي ايراني در انتقال دلار به چالشي بدل مي شود اگرچه اين بار AFC اين فرصت را دارد تا بدهي ها را از سهم پاداش هاي آسيايي تيم کم کند اما پرتاب ترقه ها در اين دو بازي براي استقلال رقمي معادل 70 ميليون تومان هزينه به همراه داشته است و کنفدراسيون فوتبال آسيا که اين حکم را در جلسه 3 روز قبلش صادر کرده استقلال را تهديد کرده در صورت تکرار اين اتفاقات با برخوردي جدي تر مواجه مي شود.

امير قلعه‌نوئي سرمربي استقلال، عليرضا منصوريان و علي فتح‌اله‌زاده مديرعامل اين باشگاه از جمله کساني بوده‌اند که با گلايه از اين حرکت هواداران، از آن‌ها درخواست کرده‌اند تا ديگر اين حرکات را تکرار نکنند تا نماينده‌ي مقتدر ايران در اين رقابت‌ها به چالش کشيده نشوند و مانع از حرکت آبي‌ها به سوي سومين ستاره روي پيراهن شان شوند.
519 نمایش

نظر دادن