آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

کرم و سرم های مراقبت از پوست

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: پنج شنبه, 18 ارديبهشت 1392 ساعت 21:46

پرویز مظلومی: برنامه‌ریزی بد به ضرر آلومینیوم تمام شد

سرمربی تیم فوتبال آلومینیوم هرمزگان معتقد است: برنامه‌ریزی بد، فشردگی بازی‌ها و تعطیلات بیش از حد باعث مشکلاتی برای تمامی تیم‌های لیگ برتر می‌شود.

 به گزارش ایسنا منطقه اصفهان، پرویز مظلومی پیش از بازی تیمش برابر سپاهان اصفهان اظهار کرد: قهرمانی تیم سپاهان را به مردم اصفهان و هواداران سپاهان تبریک می‌گویم. معتقدم یک سر قهرمانی‌های کشور سپاهان است. این تیم قدرتمند نشان داده که از هر لحاظ منسجم و کاملا حرفه‌ایست. آرزوی هر مربی این است که در سپاهان کار کند.

 وی با بیان این‌که فردا برابر سپاهان بازی حساس و مهمی را دارد، عنوان کرد: ما به دنبال ماندن در لیگ برتر و رفتن به پلی‌آف هستیم. برای همین ناامید نشدیم و قصد داریم برابر سپاهان نتیجه بگیریم که بتواند ما را در لیگ برتر حفظ کند.

 سرمربی تیم فوتبال آلومینیوم هرمزگان در ارتباط با کاهش تیم‌های لیگ برتر به 16 تیم گفت: معتقدم تعداد تیم‌های لیگ ایران نباید کاهش یابد. همین 16 تیمه شدن لیگ باعث شد انگیزه‌ بازیکنان ما کم شود؛ چرا که اگر لیگ 18 تیمی می‌ماند امید آلومینیوم بیشتر می‌شد.

 وی با بیان این‌که آلومینیوم از معدود تیم‌هایی است که بالای 30 امتیاز دارد اما در پایین جدول حضور دارد، افزود: ما نصف تیم قهرمان امتیاز کسب کرده‌ایم و همین نشان‌دهنده‌ عملکرد مطلوب آلومینیوم است.

 مظلومی در ادامه با اشاره به حساسیت بازی آخر برای ذوب آهن گفت: امیدوارم هر تیمی برای خودش بازی کند. هم‌چنین سپاهان مطمئنا برای خود بازی می‌کند. ما هم از ملوان انتظار نداریم که برای آلومینیوم بازی کند.

 سرمربی تیم فوتبال آلومینیوم هرمزگان در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا که پرسید نقاط قوت تیم شما در بازی فردا چه خواهد بود، اظهار کرد: آلومینیوم در تمام خطوط به صورت یکنواخت بازی می‌کند و نقاط قوت ما در زمین پخش شده است.

 وی با اشاره به نداشتن بازیکن محروم و مصدوم در بازی فردا گفت: باشگاه آلومینیوم و مردم بندرعباس بی‌حاشیه هستند و هیچ‌گاه به دنبال مسائل جنجالی نبوده‌اند. حتی برابر تراکتورسازی تبریز که باختیم تا آخرین لحظات ما را تشویق کردند و شاید اشتباه داوری که کمیته داوران فدراسیون باید به آن رسیدگی کند، در باخت ما نقش داشته است.

 مظلومی پیرامون این‌که وضعیت تیم پس از اضافه شدن شما به آن چگونه شد، گفت: قصد نداشتم امسال کاری را قبول کنم و تمام پیشنهادهای اول فصل و نیم‌فصل را رد کردم اما یکی از دوستان خواهش کرد که به تیم آلومینیوم بندرعباس کمک کنم. من هم قبول کردم در آن شرایط سخت به تیمشان کمک کنم و هر کاری که دستم برآمد انجام دادم اما زمان کافی نبود

 سرمربی تیم فوتبال آلومینیوم هرمزگان با بیان این‌که چرا لیگ به 16 تیم کاهش می‌یابد، عنوان کرد: این سوال برای من پیش آمده که چرا وقتی می‌توان با برنامه‌ریزی صحیح مشکلات را حل کرد این کار را انجام نمی‌دهیم و فقط به کاهش تیم‌ها می‌پردازیم. هم‌چنین تیم‌هایی که قرار است به لیگ برتر صعود کنند هنوز تکلیفشان را نمی‌دانند و این مشکل گریبانگیر تمام تیم‌های صعودکننده به لیگ برتر است.

 وی با اشاره به فشردگی لیگ برتر ایران در نیم‌فصل دوم یادآور شد: اگر لیگ ایران فشردگی‌اش را در نیم‌فصل اول قرار می‌داد بسیاری از مشکلات حل می‌شد اما فشردگی لیگ در نیم‌فصل دوم باعث بروز مشکلاتی برای تمامی تیم‌ها می‌شود. هم‌چنین تعطیلات بیش از حد تیم‌ها را از آمادگی می‌اندازد.

557 نمایش

نظر دادن