https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: سه شنبه, 26 فروردين 1392 ساعت 10:15

چمن گلی: لازم باشد در هواپیما هم وزن کم می‌کنیم!

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی گفت: همه بچه‌ها مصمم و آماده هستند تا بهترین نمایش خود را در رقابت‌های قهرمانی آسیا در هند ارائه کنند. نسخه قابل چاپ

عبدالله چمن‌گلی در گفت‌وگو با تسنیم اظهار داشت: متاسفانه تاخیر در صدور ویزا کار ما را دچار مشکل کرد. اینکه حدود 5 ساعت مانده به مراسم وزن‌کشی کاروان کشتی فرنگی ایران وارد دهلی‌نو می‌شود اصلا اتفاق خوبی نیست اما به هر حال چاره‌ای نداریم و باید با شرایط موجود کنار بیاییم.

وی افزود: خوشبختانه همه بچه‌ها به لحاظ وزنی، جسمی و فنی در شرایط بسیار خوبی قرار دارند و با انگیزه فوق‌العاده بالا مصصم برای رویارویی با مدعیان قاره کهن هستند. در این مدت همه ملی‌پوشان حاضر با دیسیپلین و انگیزه خاصی تمرینات خود را دنبال کردند که این موضوع انگیزه مرا هم دوچندان کرده است.

چمن‌گلی در پاسخ به این سوال که "مسابقات سر وزن قانونی برگزار می‌شود و شما چه تدبیری برای کنترل وزن بچه‌ها دارید؟" گفت: خوشبختانه بچه‌ها به لحاظ وزنی مشکل خاصی ندارند اما با این حال لحظه به لحظه وزن آنها را کنترل می‌کنیم تا مشکلی ایجاد نشود. حتی اگر لازم شد در هواپیما هم وزن بچه‌ها را کم خواهیم کرد!

سرمربی تیم کشتی فرنگی با تقدیر از رسول خادم ادامه داد: از مدیر تیم‌های ملی کشتی بابت همکاری‌هایش سپاسگزارم. در مدت برگزاری اردوی تیم ملی فرنگی هر زمانی را که ما برای تمرین به خادم پیشنهاد می‌دادیم او نهایت همکاری را می‌کرد و در واقع برنامه‌های تیم آزاد را متناسب با برنامه‌ریزی ما تنظیم می‌کرد که از این بابت خدمت بزرگی به بنده و همکارانم کرد.

چمن‌گلی در پایان گفت: کشتی فرنگی آنجایی که باید نتیجه می‌گرفت میدان بزرگ المپیک بود که خوشبختانه نتیجه هم گرفتیم. مطمئنا قهرمانی آسیا پس از المپیک اعتبار بالایی ندارد اما ما ایران هستیم و از آنجا که مدافع عنوان قهرمانی محسوب می‌شویم باید ضمن میدان دادن به چهره‌های جوانتر، از حیثیت کشتی ایران نیز دفاع کنیم.

598 نمایش

نظر دادن