آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

لوازم ضروری کمپینگ

دانلود رمان

دانلود رمان شوهر آهو خانم

فوری اپ

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: جمعه, 28 دی 1391 ساعت 17:33

پرسپولیس - داماش به نام نیلسون!

نیمه دوم بازی پرسپولیس و داماش را باید به نام نیلسون، دروازه بان پرسپولیس ثبت کرد. این دروازه بان در این نیمه بارها با واکنش های خوبش، ضمن نجات دروازه پرسپولیس، هواداران این تیم را نیز به وجد آورد.

به گزارش ایسنا، نیمه دوم دیدار تیم های پرسپولیس و داماش هم مانند نیمه نخست با تشویق بی امان هواداران تیم میزبان آغاز شد. در آغاز نیمه دوم هواداران پرسپولیس از بازیکنان محبوب خود می خواستند که با انجام بازی بهتر گل های بیشتر به ثمر برسانند.

در همان 10 دقیقه نخست نیمه دوم، پرسپولیسی ها صاحب دو موقعیت خوب گلزنی شدند که با بی دقتی مهاجمان این تیم این فرصت ها به گل تبدیل نشد. این مساله به مزاق هواداران قرمزپوش خوش نیامد تا با فریادهای خود بازیکنان پرسپولیس را به خلق فرصت های بیشتری برای گلزنی ترغیب کند.

در اواسط نیمه دوم و زمانی که کریم انصاری فرد در حال رسیدن به دروازه داماش بود و کم مانده بود با دروازه بان حریف تک به تک شود، مدافع داماش توپ را از مقابل وی ربود. مهاجم سرخ ها به شدت معتقد بود که مدافع داماش توپ را با دست تصاحب کرده است؛ ادعایی که البته تصاویر تلویزیونی هم تاحدودی بر آن صحه می گذاشتند.

از حدود دقیقه 60 به بعد، داماش کمی بهتر از نیمه نخست بازی کرد و چند موقعیت هم به دست آورد. هر بار که مهاجمان داماش فرصتی را برای گلزنی از دست می دادند، تماشاگران حامی این تیم فریاد بلندی سر می دادند که این کارشان با واکنش منفی هواداران پرسپولیس مواجه می شد.

هرچند دو تیم در نیمه دوم فرصتهای بیشتری نسبت به نیمه نخست برای گلزنی به دست آوردند اما در مجموع بازی بسیار سرد و کسل کننده بود، به گونه ای که تماشاگران هر از چند گاهی از تیم های محبوب خود می خواستند که به سمت درواه حریف یورش ببرند. شاید نزدیک بودن داربی بزرگ تهران – که تنها یک هفته به آن زمان باقی مانده است – در کیفیت بازی پرسپولیس و داماش تاثیر داشته است.

1699 نمایش

نظر دادن