آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

لوازم ضروری کمپینگ

دانلود رمان

دانلود رمان شوهر آهو خانم

فوری اپ

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: شنبه, 22 شهریور 1404 ساعت 09:48

خرید ۲ میلیارد تومان لوازم التحریر شرط بخشش قاتل

زندانی محکوم به مرگ که با گذشت دختران مقتول از مرگ رهایی یافته بود به شرط خرید ۲ میلیارد تومان لوازم التحریر برای دانش‌آموزان نیازمند آزاد شد.

این مرد زندانی مرداد سال ۹۶ در یک درگیری مرگبار در یکی از شهر‌های جنوبی کشور راننده ۵۵ ساله یک پراید را با ضربات چاقو به قتل رسانده بود.

با اعلام موضوع به پلیس، کارآگاهان هویت متهم را شناسایی کرده و به سراغ وی رفتند، اما مشخص شد وی فرار کرده است. در حالی که بررسی‌ها برای دستگیری قاتل ادامه داشت، ۶ ماه بعد از جنایت، متهم در شهری دیگر به کلانتری رفت و گفت: «من ۶ ماه قبل به خاطر دو میلیون تومان بدهی که به دوستم داشتم، او را به قتل رساندم. در این مدت فراری بودم و مدام از این شهر به شهر دیگری می‌رفتم، اما لحظه‌ای عذاب وجدان رهایم نکرد. درنهایت پس از ۶ ماه فرار تصمیم گرفتم خودم را تسلیم کنم.»

او ادامه داد: «من وضع مالی خوبی داشتم، اما ورشکست شدم و به ناچار از خیلی‌ها پول قرض کردم. یکی از کسانی که از او پول گرفته بودم مقتول بود. روز حادثه با او قرار گذاشتم و گفتم نمی‌توانم پولت را به این زودی‌ها پس بدهم به او گفتم مجبورم با موتور کار کنم. اما مقتول اصرار داشت پولش را پس بدهم من هم عصبانی شدم و با چاقو او را تهدید کردم و درنهایت این تهدید منجر به قتل شد.»

مجازات مرگ

با تکمیل تحقیقات پرونده برای صدور حکم به دادگاه کیفری ارسال شد و باتوجه به درخواست دو دختر مقتول برای اشد مجازات حکم بر قصاص او صادر شد. مدتی قبل مرد جوان پای چوبه دار رفت، اما وکیل اولیای دم برای اجرای حکم در زندان حضور نیافت و همین مسأله باعث شد که عامل این جنایت به سلولش برگردانده شود. اما در حالی که نام او برای دومین بار در لیست محکومان اجرای حکم قرار گرفته بود، تلاش تیم صلح و سازش نتیجه داد و دو دختر مقتول که در استرالیا زندگی می‌کردند به یک شرط از قصاص، گذشت کردند. آنها اعلام کردند مرد زندانی باید معادل دو میلیارد تومان لوازم تحریر برای بچه‌های نیازمند تهیه کرده و در روستا‌ها و مناطق محروم پخش کند. با قبول این شرط از سوی قاتل و اجرای آن، وی پس از ۸ سال زندان، آزاد شد.

منبع: روزنامه ایران

1040 نمایش

نظر دادن