آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

آخرین اخبار سایت

تاریخ انتشار: جمعه, 17 اسفند 1391 ساعت 08:02

کره شمالی رسما آمریکا را تهدید به حمله هسته ای کرد

شفقنا –  کره شمالی رسما ایالات متحده آمریکا را تهدید به حمله هسته ای کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه کره شمالی اعلام داشت: کشورش در صورت ضرورت از حق "تهاجم هسته ای بازدارنده به مراکز دشمن مهاجم" علیه حکومت واشنگتن، استفاده خواهد کرد.

وی ایالات متحده آمریکا را به تلاش برای آغاز جنگ هسته ای علیه کره شمالی متهم کرد.

جنگ لفظی میان کره شمالی و آمریکا تازگی ندارد اما در روزهای اخیر پس از آزمایش هسته ای کره شمالی شدت بیشتری یافته است.

شورای امنیت سازمان ملل متحد چنانکه انتظار می رفت امروز  بسته تحریم های  جدیدی علیه حکومت پیونگ را به رای گیری گذاشت.

اسکای نیوز و  بی سی هم در این باره نوشتند: دولت کره شمالی با متهم کردن ایالات متحده به برنامه ریزی حمله اتمی، تهدید کرده است توافقنامه ترک مخاصمه در جنگ کره را لغو خواهد کرد و به حمله پیشگیرانه اتمی دست خواهد زد.

وزارت خارجه کره شمالی دولت آمریکا را مسئول تدوین این قطعنامه دانسته و گفته است که ایالات متحده در صدد زمینه سازی حمله اتمی به کره شمالی است.

در این بیانیه آمده است که وضع تحریم های جدید صرفا باعث می شود تا کره شمالی در آینده نزدیک تری به وعده قبلی خود عمل کند و "دومین و سومین دور اقدامات متقابل شدید علیه دشمن" را به اجرا بگذارد هر چند مشخص نیست که منظور از این "اقدامات متقابل" چیست.

کره شمالی از شورای امنیت خواسته است تا فورا برای برچیدن نیرو های بین المللی به فرماندهی آمریکا اقدام کند. این نیروها پس از ترک مخاصمه در جنگ کره در کره جنوبی مستقر شدند.

در اطلاعیه وزارت خارجه کره شمالی همچنین از سازمان ملل خواسته شده تا به اقدامات لازم برای پایان دادن به "شرایط جنگ" در شبه جزیره کره مبادرت ورزد.

جنگ بین کره شمالی و کره جنوبی در سال ١٩٥٠ آغاز شد و با حمایت کشورهای مختلف از دو طرف، جنبه بین المللی یافت.

1472 نمایش

نظر دادن