آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: پنج شنبه, 25 بهمن 1391 ساعت 07:42

نظر مرعشی درباره قیافه احمدی‌نژاد

عضو اسبق حزب کارگزاران گفت: آقایان هاشمی و خاتمی از شخصیت‌های تاثیر گذار کشور هستند و نمی‌توانند نسبت به موضوع مهمی چون انتخابات بی‌تفاوت باشند.
به گزارش خبرگزاری فارس، حسین مرعشی عضو سابق حزب کارگزاران که در مراسم درگذشت محمدکاظم مرعشی حضور یافته بود، در جمع خبرنگاران به شعار «زنده باد بهار» که چندی پیش رئیس جمهور آن را مطرح کرد، اشاره و اظهار داشت: آقای احمدی‌نژاد می‌گوید که این شعار مربوط به امام زمان است که اگر اینگونه باشد ایشان از روحانیت پیشی گرفته است ولی اگر مربوط به بهار عربی باشد قاعدتا از سیاست‌های نظام پیشی گرفته است. امیدوارم خودشان توضیح دهند.
 
وی افزود: آقای احمدی‌نژاد تمام تلاش‌شان این است که بازی باخته را برد جلوه دهد؛ آقای احمدی‌نژاد بازنده است و می‌خواهد قیافه برنده‌ها را به خود بگیرد.
 
عضو اسبق حزب کارگزاران در پاسخ به این پرسش که اقبال عمومی به کاندیدای دولت در انتخابات چگونه است، ‌گفت: این را باید از توده‌های مردم سؤال پرسید که زیر فشار تورم کمرشان در حال شکستن می‌شکند.
 
مرعشی در خصوص حضور اصلاح طلبان در یازدهمین رقابت ریاست جمهوری تاکید کرد: ما امیدواریم مجموع اصلاح طلبان بتوانند کمک مهمی به نظام و مردم بکنند.
 
وی در مورد کاندیداتوری سید محمد خاتمی و آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در انتخابات آتی نیز گفت: آقایان هاشمی و خاتمی از شخصیت‌های تاثیر گذار کشور هستند و نمی‌توانند نسبت به موضوع مهمی چون انتخابات بی‌تفاوت باشند.
10433 نمایش

نظر دادن