https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: سه شنبه, 23 بهمن 1391 ساعت 07:15

احضار و آزادی دختران میرحسین موسوی

به گزارش آخرین نیوز، یکی از نزدیکان خانواده‌ میرحسین موسوی از بازگشت زهرا و نرگس موسوی به خانه خبر داد.

محمدصالح نقره‌کار که از نزدیکان خانواده «میرحسین موسوی» است در این‌باره اظهارکرد: زهرا و نرگس موسوی پس از چند ساعت حضور در دادسرای اوین، به خانه بازگشتند.

وی که در زمان ریاست دری‌نجف‌آبادی در دادستانی کل کشور، مدیر روابط عمومی دادستانی بود از بیان علت این بازداشت، اظهار بی‌اطلاعی کرد.

نقره‌کار خبر داده بود که «صبح روز دوشنبه 23 بهمن ماموران دادسرای اوین با حکم دادستانی تهران در منازل زهرا و نرگس موسوی حضور یافته و این دو را بازداشت کردند.»

به گفته وی ماموران دادسرای اوین ضمن بازرسی منازل این دو، پس از ارایه حکم دادستانی آنها را با خود به زندان منتقل کرده‌اند.

پس از اعلام خبر بازداشت دو دختر میرحسین موسوی، دفتر سخنگوی قوه قضاییه و دادستانی تهران در اخباری جداگانه اعلام کردند که دختران میرحسین موسوی بازداشت نشده‌اند و تنها جهت ارایه پاره‌ای از توضیحات به دادسرای امنیت فراخوانده شده‌ بودند.

به نوشته ایسنا، عصر دیروز اعلام شد دختران میرحسین موسوی به خانه برگشته‌اند.

3632 نمایش

نظر دادن