به گزارش ایرنا، ˈمحمود احمدی نژادˈ عصر پنج شنبه درآیین تجلیل از خادمان ستاد تسهیلات سفرهای نوروزی که در ورزشگاه 100هزارنفری آزادی برگزار شد، افزود: دشمنان انتظار داشتند در پایان سال و پس از بمباران تبلیغاتی و فشارهای گوناگون، گرد یاس و ناامیدی بر چهره ایران عزیز پاشیده شود اما دیدیم به فضل خدا و هوشمندی ملت یک سال پرنشاط و سرتاسر امید آغاز شد.
رییس قوه مجریه از همه دست اندرکاران و خادمان ستاد تسهیلات سفرهای کشور صمیمانه قدردانی و تصریح کرد: امسال، سال همبستگی ملت، یاس دشمنان، درخشش ایران و انشالله سال حماسه های پی در پی برای ایران و ملت مان است.
احمدی نژاد با بیان این که سال گذشته ملت ایران، از ابعاد گوناگون تحت فشار شیطان ها وبدخواهان بشریت قرارگرفت، گفت: فشارهای اقتصادی سنگین و بدتر از آن فشار جنگ روانی ناجوانمردانه با هدف از بین بردن نشاط، امید و همبستگی و عزم ملت بود.
رییس جمهوری گفت: یک ملت برای رسیدن به قله ها نیازمند عزم، همبستگی، ایمان، عشق و محبت است و ملت ایران در طول تاریخ پرچم دار این ارزش ها بوده است.
احمدی نژاد اضافه کرد: امروز در دوره خیزش مجدد ملت ایران و بازیابی روح جمعی خداخواه، عدالت طلب، آزاد اندیش، صلح خواه و انسانی ، یکبار دیگر شاهد فتح پی در پی قله ها توسط ملت ایران هستیم.
رییس جمهوری یادآورشد: برای تقویت همبستگی، نشر عشق، مهر و محبت، آگاهی، نشان دادن عزم ملی در جهت پیشرفت، صلح و انسانیت، ملت ایران هر روز گام های جدیدی بر می دارد.
احمدی نژاد با اشاره به اینکه یکی از جلوه های برجسته زنده بودن، حیات اجتماعی، امید به آینده، عزم راسخ و همبستگی ملت ایران ؛سفرها به ویژه سفرهای نوروزی است، اضافه کرد: همه زیبایی های انسانی، حرکت در جهت عدالت و همبستگی، آشنایی با میراث کهن و نشان دادن عزم برای ساختن آینده درخشان در سفرها متجلی است.
رییس جمهوری در ادامه افزود : رکورد سفرهای نوروزی بشارت دهنده سالی نیکو و سرتاسر افتخار ، پیشرفت و عزت برای ملت ایران بود .
وی با بیان اینکه ملت ایران در طول تاریخ حامل فرهنگ انسانی بوده، اظهار داشت : ایرانیان ثابت کرده اند که عبور از آسایش و امکانات خود برای رفاه و عزت دیگران، اوج زیبایی زندگی یک انسان است.
رییس قوه مجریه یاد آورشد : ما در سفرهای نوروزی به ویژه امسال شاهد بودیم که صدها هزار نفر از فرزندان این ملت بزرگ از مسافرت، تفریح ، دید و بازدید وآسایش خود گذشتند تا یک ملت بتواند نوروزی شاد با آرامش و امنیت را آغاز کند.
به گفته وی، اگر نگاه کوتاهی به سفرهای نوروز داشته باشیم ،برای 140میلیون سفر در همه نقاط ایران ، فقط تدارک مواد غذایی ، بهداشت و درمان ، سوخت ، جاده ها و امنیت هر کدام کاری بزرگ است ، کار ماندگاری که به نام ملت ایران و توسط فداکاران ملت رقم خورد و در تاریخ ثبت شد .
احمدی نژاد ادامه داد که به عنوان کوچکترین خادم ملت ایران از این همه فداکاری ، صمیمیت و عشق خادمان سفرها سپاسگزارم .
رییس جمهوری در حالیکه پرچم جمهوری اسلامی ایران را در دست داشت سخنرانی خود را با ذکر این جمله به پایان رساند:ˈ پرچم مقدس ملت بزرگ ایران زنده و برافراشته باد.ˈ


