آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: یکشنبه, 03 فروردين 1392 ساعت 09:06

ماجرای رویارویی جنگی نیروی دریای امریکا و ایران در دهانه اروندرود

سردار سیف الله بختیاری گفت: خداوند همانند صدر اسلام چنان رعب و وحشتی را با دست غیب خود به دل دشمنان اسلام انداخته که هنوز هم وحشت دارند.

وی با اشاره به این‌که تاکنون دوبار متجاوزین خارجی به آب‌های سرزمینی کشورمان به اسارت درآمده‌اند، افزود: بار اول که پنج نفر و بار دوم هشت نفر بودند، همه سرتا پا مسلح به سلاح و تجهیزات مورد نیاز بودند، اما وقتی نیروهای ما با آن‌ها مواجهه شدند، همراه خود تنها سلاح سبک کلاشینکف به همراه داشتند و با همین سلاح هم توانستند آن ها را به اسارت بگیرند.

وی با تأکید بر این‌که در این موضوع متوجه شدیم دشمن از ما وحشت دارد، ادامه داد: دشمن در هر مقطعی بخواهد به آب‌های سرزمین ما وارد شود، همواره بخشی از ترس و وحشتش را که از قبل در خود ایجاد کرده، همراه دارد، البته این هم جز به پشتوانه خداوند متعال و تأسی گرفتن رزمندگان نیروی دریایی از معنویت امامان ایجاد نشده است.

فرمانده منطقه سوم دریایی سپاه در خلیج فارس با اظهار این نکته که سری اول سه نفرآمریکایی و دو نفرکویتی را دستگیر کردیم، اما بخاطر وضع سیاسی کشور در سال 81 اصلا رسانه‌ای نشد، ادامه داد: در مرحله اول وقتی اعلام شد متجاوزین وارد آب های سرزمینی ما شدند، رزمندگان ما به سمت آنها حرکت کردند و هنگامی که به مقابلشان رسیدند یکی از ملوانان آمریکایی تیربار به دست و آماده شلیک به سمت نیروها نشانه روی کرده بود، اما رزمنده ما فقط با یک تکبیر او را خلع سلاح کرد.

بختیاری با بیان این‌که افتخار رزمندگان منطقه سوم نیروی دریایی سپاه این است که تاکنون نگذاشتند یک آمریکایی یا انگلیسی از اروند به داخل آب‌های ایران نفوذ کند، تصریح کرد: این هم حاصل نشده مگر این‌که رزمندگان ما به ائمه متوسل شدند و در همه حال رهرو خون شهدا بودند و از ولایت پیروی کردند.

وی با یادآوری این نکته دستگیری ملوانان متجاوز انگلیسی در خلیج فارس با مشارکت یگان دریایی بسیج صورت گرفت، افزود: زمانی که آمریکایی‌ها به عراق حمله کردند، روز دوم یا سوم بود که به من اعلام کردند کسی به عنوان ناوگان پنجم آمریکا اعلام می‌کند با فرماندهی کار دارد، اما آن روز چون فرمانده منطقه حضور نداشت من به عنوان جانشین، جواب دادم.کسی که درخواست صحبت کرده بود خود را به عنوان سخنگوی ناوگان پنجم معرفی کرد و گفت قصد دارند از اروند رود وارد عراق شده و با محاصره آن زودتر عراق را اشغال کنند. ما هم به دلیل مشخص بودن استراتژی جمهوری اسلامی ایران نیازی به کسب اجازه ندیدیم به همین خاطر به آنها اعلام کردیم حق ورود به اروند را ندارند لذا بهتر است که برگردند.

فرمانده منطقه سوم دریایی سپاه در خلیج فارس یادآور شد: بعد چون احتمال می دادیم آنها اعتناء نکنند و وارد شوند تعدادی ناو گروه به دریا فرستادیم و مراقبت ویژه از منطقه انجام دادیم.

وی گفت: بعد از اعزام، اعلام شد تعدادی قایق آمریکایی در حال وارد شدن به اروندرود هستند، لذا چند شناور را مسلح کرده و به سمت متجاوزین حرکت کردیم، اما به محض حرکت، آمریکایی ها بوسیله جنگ الکترونیکی بی سیم های ما را قفل کردند با این حال به سمت آنها حرکت مان را ادامه دادیم. نزدیک شان که شدیم، دیدیم پنج شناور حامل تفنگداران آمریکایی به ستون منظم و کلاسیک در آستانه ورود به سمت اروند رود هستند لذا به فرمانده شناور اولی اعلام کردم به سمت آنها حرکت کند، ولی هنگامی که این حرکت ما را دیدند سریع سرو ته کرده و فرار کردند.

بختیاری افزود: بعد از فرار آنها و دور شدنشان بی سیم های ما از حالت قفل خارج شد و همان سخنگویی که درخواست صحبت کرده بود آمد پشت بی سیم و بعد از رد و بدل شدن حرف های تهدید آمیز، آمریکایی ها منطقه را ترک کردند.

فرمانده منطقه سوم دریایی سپاه در خلیج فارس در ادامه درباره میزان آمادگی نیروی دریایی سپاه در حفظ و حراست از مرزهای دریایی مان یادآور شد: الان جزایر ما در خلیج فارس از چنان استحکاماتی برخوردارند که حتی دشمن هم به این استحکامات پی برده و ازسوی دیگر شناورهای دریایی ما هم به سلاح های موشک انداز با برد بلند و متوسط مجهز شدند.

وی اظهارداشت: هم چنین تکاوران و تفنگداران ما نیز آماده مقابله با هرنوع تحرک و تجاوز دشمن در خلیج فارس هستند، البته همه این توانایی ها بر می گرد به قوت قلب رزمندگان ما از تجاربی که از شهیدان آموخته‌اند.

بختیاری تأکید کرد: الان هم اگر به ما اعلام کنند آمریکایی‌ها به مرزهای ما می آیند همانند دوران دفاع مقدس مقابل آنها کوتاه نمی‌آییم حتی شده با دست خالی مقابلشان ایستادگی می کنیم و آنها را در جای خودشان سرکوب می کنیم.

4002 نمایش

نظر دادن