آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

کرم و سرم های مراقبت از پوست

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: پنج شنبه, 10 تیر 1394 ساعت 13:20

آژانس بین المللی اتمی: تهران به توافق 2013 پایبند است

همزمان با سفر یوکیا آمانو مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی به ایران گزارش آژانس تصریح می کند که ایران همچنان به شروط توافق موقت هسته ای سال 2013 پایبند است.

آژانس بین المللی انرژی اتمی روز چهارشنبه ساعاتی پیش از سفر مدیرکل آن به تهران، گزارش ماهانه خود در مورد روند اجرای توافق هسته ای موقت ایران و گروه 1+5 را منتشر کرد.

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس که به نسخه ای از این گزارش محرمانه دست یافته، آژانس در گزارش خود تائید کرده است که تهران به مفاد توافق موقتی که در سال 2013 در شهر ژنو سوئیس به دست آمد، پایبند بوده است.

ایران در آن توافق، پذیرفت برنامه هسته ای خود را بیش از پیش گسترش نداده و در عین حال میزان ذخایر اورانیوم خود را در همان سطحی که در آن زمان بود، حفظ کند.

دراین گزارش آمده است:در پایان ماه گذشته میلادی (ژوئن) ذخیره اورانیوم غنی شده ایران بیش از 7 هزار و 537 کیلوگرم بوده است و این پایین تر از میزان مورد توافق در موافقتنامه موقت ایران و 5+1 در سال 2013 است؛ توافقی که حد 7 هزار و 650 کیلوگرم را تعیین کرده بود.

این گزارش درحالی منتشر می شود که روز چهارشنبه بهروز کمالوندی سخنگوی سازمان انرژی اتمی کشورمان گفت : مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی امشب (پنجشنبه شب) وارد تهران خواهد شد و درطول این سفر یک روزه،دیدارهایی با مسوولین ارشد جمهوری اسلامی ایران خواهد داشت.

به گفته وی، در این دیدارها در رابطه با موضوعاتی همچون همکاری های ایران و آژانس و سرعت بخشیدن به روند همکاری های دو طرف مذاکره خواهد شد. (فارس و ایرنا)

436 نمایش

نظر دادن