آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

کرم و سرم های مراقبت از پوست

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: سه شنبه, 28 ارديبهشت 1394 ساعت 10:47

اجرای حکم اعدام در حضور جمع کثیری از مردم شیراز

حکم حدالهی اعدام یک متجاوز به عنف در حضور جمع کثیری از مردم شیراز اجرا شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی دادگستری استان فارس صبح سه شنبه حکم اعدام این متجاوز به عنف که در پرونده خود اتهامات دیگری از جمله دو فقره آدم ربایی و همچنین سرقت تعزیری نیز دارد اجرایی شد که علاوه بر مجازات اعدام به 22 سال حبس از جهت آدم ربایی و همچنین 15 سال حبس و 111 ضربه شلاق از جهت ارتکاب سرقت های توأم با آزار و اذیت محکوم گردیده است.

گفتنی است معدوم حسین- ع از جهت ارتکاب زنای به عنف از سوی شعبه چهار دادگاه کیفری استان فارس به حد الهی اعدام محکوم شده بود که این حکم پس از تایید در شعبه 32 دیوان عالی کشور و تنفیذ رئیس  قوه قضاییه با حضور مردم شیراز و در ملاء عام به اجرا در آمد.

پس از اجرای این حد الهی دادستان عمومی و انقلاب شیراز با اشاره به نحوه ارتکاب جرایم یاد شده توسط این معدوم، گفت: وی با استفاده از خودرو شخصی و در قالب مسافربر شهری اقدام به ربودن طعمه های خود کرده و پس از رفتن به حواشی خلوت شهر اقدامات مجرمانه خود را اجرا می کرد.

یزدانیان با تأکید بر لزوم ساماندهی مسافربرهای شخصی بخصوص در سطح شهر شیراز افزود: لازم است با تدوین طرح های پیشگیرانه از بروز چنین حوادث تلخی که باعث جریحه دار شدن احساسات عمومی می شوند جلوگیری کنیم و در این راه لازم است سازمان ها و نهادهای مرتبط با دستگاه قضایی و امنیتی همکاری لازم را داشته باشند.

وی از مردم خواست برای مسافرت های شهری از ناوگان اتومبیل های عمومی رسمی استفاده و از سوار شدن به اتومبیل های مشکوک و مسافربرهای شخصی بدون هویت جداً خوداری کنند.

دادستان عمومی و انقلاب شیراز با بیان اینکه امنیت مردم خط قرمز دستگاه قضایی است تصریح کرد: برخورد شدید و قاطع با برهم زنندگان نظم و امنیت جامعه در رأس برنامه های دادسرای شیراز قرار دارد و هرگز اجازه خودنمایی به مخلان نظم و امنیت و قانون شکنان نخواهیم داد

1491 نمایش

نظر دادن