آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

کرم و سرم های مراقبت از پوست

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

آخرین اخبار سایت

تاریخ انتشار: چهارشنبه, 18 فروردين 1394 ساعت 11:00

دیپلماسی ظریف وارد فاز منطقه ای شد

وزیر امورخارجه صبح امروز عازم عمان شد تا درباره تحولات منطقه از جمله اوضاع یمن با مقامات عمان تبادل نظر کند. ظریف عصر امروز نیز به پاکستان می رود.

سخنگوی وزارت امورخارجه گفت: باتوجه به حساسیت و اهمیت تحولات کنونی منطقه ، اقای ظریف وزیر امورخارجه صبح امروز عازم عمان می شود تا درباره تحولات منطقه از جمله اوضاع یمن با مقامات عمان تبادل نظر کند. افخم با بیان اینکه وزیر امور خارجه عصر امروز نیز به پاکستان می رود افزود : این سفر در چارچوب گسترش روابط دو جانبه و همچنین بررسی آخرین تحولات منطقه ای و بین المللی انجام می شود.
====
قائم مقام وزیر امورخارجه هم که به عنوان فرستاده ویژه رئیس جمهور به الجزایر سفر کرده است پیام آقای روحانی را به نخست وزیر این کشور ابلاغ کرد. سرمدی در دیدار با عبدالمالک سلال نخست وزیر الجزایر با تبیین مواضع جمهوری اسلامی درباره اوضاع یمن، همکاری کشورهای عربی و اسلامی از جمله الجزایر را برای توقف تجاوز به یمن و آغاز ارسال کمک های انسان دوستانه به آسیب دیدگان دراین کشور خواستار شد. نخست وزیر الجزایر نیز در این دیدار با تاکید بر مخالفت کشورش با هرگونه دخالت نظامی در یمن تصریح کرد : الجزایر راه حل بحران یمن را رجوع به راهکارهای مسالمت آمیز و گفت وگوهای یمنی - یمنی می داند.فرستاده ویژه رییس جمهوری اسلامی ایران ، پیش از الجزایر به عمان، عراق و تونس سفر کرده بود و قرار است امروز برای دیدار و گفت وگو با مقامات لبنانی وارد بیروت شود.
===
معاون عربی و آفریقای وزیر امورخارجه کشورمان هم در دیدار فرستاده ویژه دولت چین در امور خاورمیانه گفت: بحران های پی در پی منطقه خاورمیانه زمینه ساز ایجاد و تقویت گروه های تروریستی جدیدتر و پیچده تر شده است . وی با اشاره به حمله عربستان به یمن تاکید کرد : این بحران تنها از طریق سیاسی و توقف فوری حمله نظامی عربستان به یمن و از سرگیری گفتگوهای ملی با حضور همه طرف های یمنی در کشوری بی طرف امکان پذیر است . گونگ شیا شننگ فرستاده ویژه دولت چین در امورخاورمیانه نیز گفت : کشورهای منطقه باید با همکاری ، به راهکارهای سیاسی برای حل و فصل بحران در خاورمیانه دست یابند .

598 نمایش

نظر دادن