آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

لوازم ضروری کمپینگ

دانلود رمان

دانلود رمان شوهر آهو خانم

فوری اپ

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: پنج شنبه, 27 اسفند 1393 ساعت 13:40

اوباما: پشیمانم که گوانتانامو را نبستم

اوباما گفت که اگر برای بار دیگر رئیس‌جمهور شود اولین دستورش بستن گوانتانامو است و از این که دستور تعطیلی زندان گونتانامو را صادر نکرده است، پیشمان است.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه گاردین، باراک اوباما، رئیس‌جمهور آمریکا در سخنرانی خود در اوهایو در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه اگر به عقب و اولین روزهایش در کاخ سفید بازگردد چه نصیحتی برای خودش خواهد داشت گفت: فکر می‌کنم در اولین روز گوانتانامو را تعطیل کنم. فکر نمی‌کردم سیاست‌ها در قبال این زندان پر مناقشه تا این اندازه تغییر کند.

اوباما گفت: زمانی که در دور اول ریاست جمهوری، کارم را آغاز کردم دو حزب جمهوری خواه و دموکرات برای تعطیل شدن زندان نظامی گوانتانامو توافق داشتند و من فکر می‌کردم اجماع کافی برای عقب انداختن اجرای این تصیم وجود دارد اما سیاست‌ها جدی‌تر شد و مردم از لفاظی‌ها در باره این زندان خسته شدند .

وی افزود: حتی جان مک کین، سناتور آریزونا نیز از ایده بستن گوانتانامو حمایت کرد با این حال خواهان اعمال محدودیت‌های بیشتر در کار نقل و انتقال زندانیان و ممانعت بر انتقال آنها به آمریکا برای محاکمه بود.

این زندان که از سال 2002 در پایگاه دریایی در خلیج گونتانامو ایجاد شده است، برای بازداشت گروههای تروریستی از افغانستان، عراق و دیگر کشورها که پس از حمله تروریستی 11 سپتامبر 2001 دستگیر شده بودند، استفاده می شود. آمریکا به خاطر نگهداری زندانیان در این زندان بدون محاکمه، شکنجه آنها و نپذیرفتن کنوانسیون ژنو از سوی جامعه بین المللی تحت فشار قرار گرفته است. تا ژانویه 2015 هنوز122 زندانی در این زندان وجود داشت.

در سالهای اخیر دولت آمریکا اعلام کرد حداقل تا پایان دوره ریاست جمهوری اوباما این زندان به فعالیت خود ادامه خواهد داد.

564 نمایش

نظر دادن