https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: چهارشنبه, 12 اسفند 1393 ساعت 08:30

چرا رسانه هاي اصولگرا «پول كثيف» را پنهان كردند!؟

روزنامه قانون نوشت:

وزيري اصولگرا از دولت اعتدال چند مدتي است از پول هاي كثيف در انتخابات و سياست مي گويد.

برخي اين گفته ها را تكذيب مي‌كنند ولي بازهم رحماني فضلي، وزير كشور با قدرت بر سر مواضع خود مي ايستد.

مشكل اين نيست كه چرا برخي سياستمداران اين معضل را رد مي‌كنند زيرا خاصيت دنياي سياست به همين تاييديه‌ها و تكذيبه‌هاست.

اما مسئله تعجب‌برانگيز ، سكوت رسانه هاي مدعي اصولگرايي است. رسانه هايي كه تا كوچك ترين ايرادي را در دولت مي بينند گوش فلك را كر مي‌كنند ولي در رابطه با اين بداخلاقي مهلك سياسي سكوت كامل كرده اند و در بايكوت ويژه خبري حتي كوچك ترين اشاره اي به اين موضوع ندارند.

اين اولين باري نيست كه رسانه‌ها در برابر فساد مهر سكوت مي زنند و تلاش مي‌كنند تا با بي خيالي از كنار آن رد شوند.يكي از عوامل به وجود آمدن فسادهاي عظيمي كه اين روزها كشور با آن رو به رو است را مي‌توان سكوت رسانه‌ها در برابر اين گونه رخدادها دانست.

هنگامي كه رسانه به عنوان ركن چهارم دموكراسي زبان بر معضلات به هر دليلي اعم از سياسي،اقتصادي وجناحي مي بندد، امثال زنجاني ها سر از دامان جامعه بيرون مي آورند!

722 نمایش

نظر دادن