آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

کرم و سرم های مراقبت از پوست

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: سه شنبه, 04 اسفند 1393 ساعت 01:33

وام 6500 میلیاردی مربوط به 8 سال قبل است

دادستان کل کشور و معاون نظارتی بانک مرکزی در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری به بیان جزئیاتی تازه از پرداخت وام 6500 میلیاردی به یک فرد پرداختند.

آخرین نیوز: حجت‌الاسلام والمسلمین رئیسی در برنامه گفت‌و‌گوی ویژه خبری یکشنبه شب شبکه 2 سیما با اشاره به خبر ریاست قوه قضائیه درباره پرداخت وام 6500 میلیارد تومانی یک بانک خصوصی به یک فرد و با تأکید بر وجود نابسامانی در اعطای تسهیلات بانکی گفت: ذکر این مصداق نشان دهنده مشکل جدی در این روند است علاوه براینکه پرونده‌هایی از این دست در دستگاه قضا داریم و هر روز شاهد یک مورد هستیم. وی درخصوص اعطای تسهیلات بانکی گفت: در این زمینه چند نکته اساسی شامل احراز صلاحیت متقاضی و نیز کاربرد تسهیلات در امور تولیدی، نظارت بر اینکه تسهیلات در محل خود مصرف شده است و نیز اخذ وثایق متناسب باید در نظر گرفته شود.

وی با اشاره به فهرست 575 نفره‌ای که از طرف بانک مرکزی به ریاست قوه قضائیه داده شده است، افزود: این فهرست به دادستان تهران ارجاع شد و ایشان هم در جلسات مختلف اعلام کرد که تنها یک فهرست کفایت نمی‌کند بلکه باید جزئیاتی از جمله میزان عقب افتادگی، میزان وثیقه، میزان وصول طلب و مانند آن نیز ذکر شود. وی افزود: مبلغ مطالبات بانکی بین 95 تا 200 هزار میلیارد تومان بیان می‌شود که خود این شفاف نیست و از اشکالات به شمار می‌رود، از طرف دیگر باید مشخص شود که چه میزان از مطالبات مربوط به افراد بد حساب و چقدر به علت مشکلات اقتصادی پدید آمده است و چقدر هم مرتبط به شرکت‌های دولتی می‌شود.

 وام 6500 میلیاردی مربوط به 8 سال قبل است

حمیدتهرانفر معاون نظارتی بانک مرکزی نیز در بخش دیگری از این برنامه طی ارتباطی تلفنی با اشاره به بروز برخی اشتباهات سهوی و عمدی در بانک‌ها گفت: در قوانین و مقررات هم اشکالاتی وجود دارد. تهرانفر درباره وام 6500 میلیارد تومانی هم افزود: شاید زمان دریافت این تسهیلات در 8 یا 9 سال قبل، وثیقه دریافت شده کافی بوده ولی با گذشت زمان و انباشت بدهی وثیقه آن زمان با رقم کنونی تناسب نداشته باشد.

معاون نظارتی بانک مرکزی گفت: ما با ارتباط خوبی که با قوه قضائیه داریم فهرست 575 نفری از بدهکاران بزرگ بانکی را به ریاست قوه قضائیه و مسئولان آن اعلام کردیم که یکی از آنها هم بدهکار 6500 میلیارد تومانی بود.

وی تصریح کرد: وام‌های کلان معمولاً به تولیدکنندگان بزرگ کشور پرداخت می‌شود که از ویژگی آنها کار کردن مداوم ایشان با بانک‌ها به عنوان مشتری به شمار می‌رود و از طرف دیگر کارخانه این تولید‌کنندگان بزرگ، خود به عنوان وثیقه ظرفیت اعتباری را نشان می‌دهد؛ این در حالی است که وام گیرندگان خرد به صورت گذرا و برای یک بار به بانک مراجعه می‌کنند.
معاون نظارتی بانک مرکزی گفت: بزرگترین تسهیلات گیرندگان، تولید‌کنندگان بزرگ صنعتی و کشاورزی هستند که حدود 60 درصد از معوقات مربوط به آنها می‌شود. وی فهرست 575 نفره را شامل 31 درصد از معوقات بانکی دانست و افزود: اینها مواردی هستند که بانک‌ها رسماً اقدام به شکایت کرده‌اند و در قوه قضائیه این شکایات درحال بررسی است.
 

1205 نمایش

نظر دادن