آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

لوازم ضروری کمپینگ

دانلود رمان

دانلود رمان شوهر آهو خانم

فوری اپ

تاریخ انتشار: جمعه, 30 بهمن 1393 ساعت 09:50

گروگان های مصری داعش در قطر سربریده شدند!

همزمان با اعلام رئیس شورای عالی دفاع لیبی مبنی بر ساختگی بودن فیلم سربریدن قبطی های مصری به دست گروه تروریستی داعش، یک مرکز مطالعات جغرافیایی در روسیه مکان ذبح ۲۱ مسیحی را جزیره ای در قطر و نه لیبی عنوان کرد.

به گزارش ایرنا، روزنامه الخبر الجزایر نوشت: «خلیفه الغویل» رئیس شورای عالی دفاع در دولت نجات لیبی  با اشاره به ساختگی بودن فیلم منتشر شده سربریدن قبطی های مصری به دست داعش افزود: ما خواستار تشکیل کمیته های بین المللی برای تحقیق درباره این قضیه و همچنین تشکیل نیرویی برای حمایت از شهر «سرت» شدیم اما هیچ اثری از داعش یا اجساد قربانیان مورد ادعای مصری در سواحل لیبی نیافتیم.

وی تصریح کرد: فیلم سربریدن قبطی ها در سواحل لیبی تصویربرداری نشده است و ما این فیلم را غیر واقعی و جعلی می دانیم.

در همین حال روز پنجشنبه موسسه روسی «آروس» ویژه مطالعات جغرافیایی اعلام کرد که مکان ذبح مصری ها در یک جزیره سنگی واقع در کشور قطر بوده است و نه لیبی.

این مرکز در گزارش خود آورده است: یک تیم موسسه آروس مامور بررسی و جستجوی مکان سربریدن این قبطی ها شد و به این نتیجه رسید که این مکان در ساحل یک جزیره قطری است.
گروگان های مصری داعش در قطر سربریده شده اند
این مرکز جغرافیا شناسی روسی در ادامه به استنادهای دیگری پرداخته و آورده است: هوا در لیبی زمان اجرای عملیات اعدام صاف بود و هیچ ابری هم نظیر آنچه در فیلم داعش می بینیم در آسمان مشاهده نمی شد. همچنین با تحلیل تصاویر (احتمالا ماهواره ای) خاورمیانه، این نتیجه حاصل شد که جزیره مذکور قطری سنگی و خالی از سکنه است اما در روزهای گذشته رفت و آمد یک کشتی به این جزیره مشاهده شده است.

گروه تروریستی داعش یکشنبه گذشته ویدیویی را منتشر کرد که در آن 21 قبطی مصری ربوده شده رادر لیبی سر بریدند.

1904 نمایش

نظر دادن