آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

لوازم ضروری کمپینگ

دانلود رمان

دانلود رمان شوهر آهو خانم

فوری اپ

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: جمعه, 30 بهمن 1393 ساعت 09:30

گزارش فایننشال‌تایمز از پیشرفت در مذاکرات هسته‌ای

یک روزنامه انگلیسی طی گزارشی نوشت: قدرت‌های جهانی و ایران در مسیر توافق هسته‌ای در حال دستیابی به پیشرفت‌های محسوسی هستند و برخی عناصر تندروی اسرائیلی نیز احتمال شکل‌گیری توافق هسته‌ای را در هفته‌های آتی لحاظ کرده‌اند.


به گزارش فارس، روزنامه انگلیسی «فایننشال تایمز» در گزارشی نوشت: ایران و غرب در گفت‌وگوهای هسته‌ای از اختلافات موجود کاسته‌اند.

بر اساس این گزارش،قدرت‌های جهانی و ایران در مسیر توافق هسته‌ای درحال دستیابی به پیشرفت‌های محسوسی هستند به طوری که برخی عناصر تندروی اسرائیلی نیز احتمال شکل‌گیری توافق هسته‌ای را در هفته‌های آتی لحاظ کرده‌اند.

در همین زمینه «یووال اشتاینتز» وزیر امور راهبردی اسرائیل چندی قبل در مونیخ آلمان طی سخنانی که به طور تلویحی حکایت از آماده شدن تل‌آویو در پذیرش توافقنامه ایران با گروه 1+5 داشت،گفت:«در موارد مهم اختلاف موجود طرفین در مذاکرات هسته‌ای کمتر شده و من پیشرفت در 2 یا 3 بخش از موارد اصلی را پیش بینی‌ می‌کنم.»

فایننشال تایمز در ادامه با بیان این که اسرائیل در ظاهر حصول توافق هسته‌ای را پذیرفته است، نوشت:اشتاینتز در سخنان خود نقش اوباما رییس جمهور آمریکا را در مذاکرات هسته‌ای ستود.

اشتاینتز با نام بردن از 4 بخش نگران کننده در گفت‌وگوهای هسته‌ای که شامل تعداد سانتریفیوژها، تحقیقات ایران در جهت کسب سانتریفیوژهای بیشتر و ذخیره و از بین بردن سانتریفیوژها می باشد، گفت:« اسرائیل در صورت حصول راه حل جامع دیپلماتیک خرسند خواهد شد. البته در زمینه تعداد سانتریفوژها پیشرفت‌هایی حاصل شده اما این به‌خاطر امتیازهای بیش از حد گروه "1+ 5 "به ایران می‌باشد.»

به گزارش این روزنامه انگلیسی،اشتاینتز در خاتمه سخنان خود و در زمینه «مشکل"سانتریفیوژهای تحقیقاتی ایران»، آن‌را نقطه‌ای دانست که هنوز پیشرفتی حاصل نشده و تاکید کرد بدون ممنوعیت جامع، ایران می‌تواند به طور کامل و قانونی به هرگونه توافقی پشت پا بزند.

459 نمایش

نظر دادن