آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

لوازم ضروری کمپینگ

دانلود رمان

دانلود رمان شوهر آهو خانم

فوری اپ

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: یکشنبه, 25 بهمن 1393 ساعت 13:00

داعش ۱۵ نیروی پیشمرگه را زنده سوزاند

یک منبع امنیتی عراقی اعلام کرد گروهک تروریستی داعش ۱۵ نیروی نظامی کردستان عراق(پیشمرگه) را اعدام کرده است.

فارس: یک منبع امنیتی عراقی اعلام کرد گروهک تروریستی داعش، صبح یکشنبه (امروز) 15 اسیر از نیروهای پیشمرگه را که چند هفته پیش ربوده بود اعدام کرد.

پایگاه خبری «سومریه نیوز»، گزارش داد که اجساد این 15 نفر در منطقه حویجه در جنوب غربی کرکوک پیدا شده است.

گروهک تروریستی داعش چند هفته پیش 15 عضو پیشمرگه‌ را از منطقه «مکتب خالد» در ورودی جنوب غربی استان کرکوک ربوده بود.

پیشتر مرکز حقوق بشر عراق در وب‌سایت خود گزارش داده بود که داعش در مناطق شمالی و مرکزی این کشور 23 نفر را زنده، سوزانده است.

مرکز حقوق بشر عراق با اشاره به اینکه زنده سوزاندن به روش داعش برای ترساندن مردم در مناطق تحت کنترل درآمده است، اعلام کرد که داعش تنها در 7 روز در برابر دیدگان مردم در سه استان نینوى، الانبار و صلاح الدین 23 تن را سوزانده است.

داعش برای اولین بار سبک کشتن مخالفان با سوزاندن را روی خلبان اردنی دستگیر شده اجرا کرد که موجی از انزجار را در جهان علیه تروریست‌های تکفیری ایجاد کرد.

1012 نمایش

نظر دادن