آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

لوازم ضروری کمپینگ

دانلود رمان

دانلود رمان شوهر آهو خانم

فوری اپ

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: جمعه, 23 بهمن 1393 ساعت 12:00

سرقت ٤ میلیاردی دو آبدارچی در تهران!

وقتی ٨ مرد نقابدار با حمله به یک شرکت بازرگانی دست به سرقت ٤میلیارد تومانی زدند، هیچکس نمی‌دانست که طراح اصلی این نقشه، دو آبدارچی شرکت هستند.

به گزارش شبکه خبر، ١٥مهر‌ سال ٩٣ ماموران کلانتری ١٠٥سنایی در جریان یک زورگیری در خیابان خالد استانبولی قرار گرفتند؛ مأموران کلانتری در محل سرقت به تحقیق از کارکنان خدماتی و صاحب شرکت پرداختند که مشخص شد ٨ مرد با قمه و شمشیر وارد واحد تجاری در طبقه دوم یک ساختمان تجاری شده، پس از بستن دست و پای خدمتکار و صاحب شرکت دست به سرقت ٤‌میلیارد تومان پول نقد در قالب چک‌های تضمینی بین‌ بانکی و ٨‌ میلیون تومان پول نقد داخل گاو صندوق و همچنین دو گوشی تلفن‌ همراه متعلق به خدمتکار و صاحب شرکت به ارزش هرکدام ٢‌میلیون تومان کرده و پس از سرقت با یک موتورسیکلت از محل متواری شده‌اند.

کارآگاهان انتظار داشتند که سارقان به شیوه تخریب از در ورودی وارد شرکت شده باشند، اما بررسی‌های محل سرقت مشخص کرد که هیچ‌ آثار ناشی از تخریب در ورودی آن مشاهده نشده است.

با توجه به مبلغ بالای سرقت شده که نشان از اطلاع سارقان از وجود این مبلغ در داخل شرکت می‌داد و همچنین نحوه ورود سارقان به داخل شرکت، کارآگاهان اطمینان پیدا کردند که سرقت باید با همدستی یکی از کارکنان شرکت شده باشد؛ بنابراین تحقیقات از کارکنان شرکت در دستور کار کارآگاهان قرار گرفت و کارآگاهان اطلاع پیدا کردند که تا ٣‌سال پیش، یکی از کارکنان خدماتی شرکت به‌ نام «ضیاء» ٣٠ساله از اتباع افاغنه به مدت ١٣‌سال در شرکت مشغول به کار بود، اما به علت اعتیاد شدید به مواد مخدر حدود ٣‌سال پیش اخراج شد.

تحقیقات درباره نقش احتمالی «ضیاء» در سرقت، در دستورکار قرار گرفت و کارآگاهان اطلاع پیدا کردند که با وجود اخراج از شرکت، وی در طول این مدت همچنان ارتباط دوستانه خود را با یکی از کارکنان خدماتی دیگر شرکت به نام حمید ٣٣ساله حفظ کرده است.

این ارتباط در حالی از سوی کارآگاهان مشخص شد که بنا بر گفته مالباخته، سارقان نقابدار دارای لهجه اتباع افاغنه بودند، بنابراین تحقیقات از حمید درباره ارتباط وی با ضیاء آغازشد اما او منکر هرگونه ارتباط با ضیاء شد.

با توجه به دلایل بدست آمده درباره احتمال مشارکت حمید در سرقت، کارآگاهان وی را دستگیر کرده و در همان بازرسی اولیه از وی ، سه فقره از چک‌ های سرقت شده از داخل شرکت را کشف کردند.

این در حالی بود که مالباخته بیشترین حمایت مالی را در میان کارکنان شرکت از حمید کرده بود.

حمید که چاره‌ای جز بیان حقیقت نداشت، لب به اعتراف گشود و به طراحی سرقت و همچنین مشارکت ضیاء در سرقت اعتراف کرد.

با توجه به اعتراف «حمید»، ضیاء در زعفرانیه که به‌ عنوان سرایدار مشغول کار بود، دستگیر شد.

همچنین در بازرسی از مخفیگاهش ٨٠ چک سرقتی بین‌ بانکی به ارزش تقریبی ٢‌میلیارد تومان کشف شد.

با دستگیری ضیاء ٦ متهم دیگر این پرونده نیز یک به یک شناسایی و هرکدام در عملیات‌های جداگانه دستگیر شدند.

1320 نمایش

نظر دادن