آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

کرم و سرم های مراقبت از پوست

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: شنبه, 17 بهمن 1393 ساعت 13:19

نظرسنجی داعش برای نحوه قتل خلبان اردنی!

پس از به اسارت گرفتن خلبان اردنی، هواداران داعش در شبکه‌های اجتماعی نظرهای مختلفی را برای نحوه اعدام او مطرح کرده بودند.

به گزارش آخرین نیوز به نقل از العالم، روز 24 دسامبر گذشته که معاذ الکساسبه خلبان اردنی به اسارت گروه تروریستی داعش درآمد، هشتکی در شبکه اجتماعی تویتر ایجاد شد که از طرفداران این گروه تروریستی می خواست تا شیوه اعدام الکساسبه را پیشنهاد دهند.
در این هشتگ از کاربران طرفدار گروه تروریستی داعش خواسته شده بود تا شیوه‌ای برای اعدام الکساسبه پیشنهاد دهند که با شیوه‌های گذشته این گروه برای کشتن افراد یعنی شلیک به سر یا سربریدن تفاوت داشته باشد. گروه داعش به طور معمول از این دو شیوه برای کشتن گروگان‌های خود یا مجازات افراد بعد از محاکمه آنها در مناطق تحت کنترل خود در سوریه و عراق استفاده می‌کند.
برخی از کاربران طرفدار گروه تروریستی داعش پیشنهاداتی را مطرح کرد که بیانگر شدت کینه توزی و بی رحمی آنان است. شاید از لابلای نوشته ها و پیشنهادهای آنها بتوانیم درک کنیم که چرا گروه تروریستی داعش این خلبان اردنی را در قفس قرار داد و وی را با شیوه‌ای وحشیانه که تنها در کابوس یا فیلم‌های ترسناک هالیودی می بینیم، به صورت زنده سوزاند.
یکی از کاربران طرفدار گروه تروریستی داعش پیشنهاد کرد که الکساسبه را کنار دیوار بگذارند و یک گلوله "آر.پی.جی" به صورت او شلیک کنند.
یکی دیگر از این کاربران طرفدار داعش نوشت: پیشنهاد می کنم یک تسماح گرسنه را بیاورید، و آن را با خلبان اردنی در یک قفس قرار دهید و سپس از آن فیلم برداری کرده و در شبکه اینترنت منتشر کنید.
شخص دیگری سه پیشنهاد را به زبان انگلیسی ارایه داد که شامل "قرار دادن الکساسبه در حفره ای مملو از عقرب و مار، ذوب کردن او در اسید یا قطعه قطعه کردن او با تبر"بود.
یکی دیگر نیز پیشنهاد داده بود که خلبان اردنی را برای انتقام، روی ذغال داغ بگذارند.
یکی دیگر از کابران طرفدار داعش نیز نوشت: سربریدن دیگر شیوه ای قدیمی شده است. باید ایده های جدیدی مطرح شود تا داعش برجسته و شاخص باقی بماند.
شاید منظور این باشد دیگر شیوه های معمول داعش نظیر سر بریدن، قطع کردن سر با شمشیر یا چاقو یا گلوله به سر از پشت سر یا حتی پرتاب افراد از ارتفاع بالا دیگر مردم را مرعوب نمی کند؛ از این رو، آنها بدنبال شیوه اعدام جدیدی بوده اند که با آن دنیا را مرعوب کنند و به همین علت نیز خلبان را آتش زده اند و از این صحنه فیلم برداری کرده و نوار آن را پخش کرده اند و چه بسا ممکن است به شیوه های بدتر دیگری برای ارعاب روی آورند.
در این هشتک 200 کاربر نیز به گروه داعش و طرفدارانش به خاطر پیشنهاد شیوه های قتل حمله کردند و چه بسا گروه داعش 30 تا 40 پیشنهاد کاربران طرفدار گروه داعش در این هشتک را جمع آوری و بررسی کرده و گزینه آتش زدن خلبان اردنی را انتخاب کرده باشد.

1592 نمایش

نظر دادن