آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

کرم و سرم های مراقبت از پوست

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: چهارشنبه, 14 بهمن 1393 ساعت 18:17

دانش‌آموزان یهودی ایران روزهای شنبه تعطیل شدند

دستیار ویژه رئیس جمهوری ایران در امور اقوام و اقلیت‌های دینی و مذهبی، از تعطیلی روزهای شنبه برای دانش‌آموزان یهودی مدارس کشور خبر داد.

به گزارش آخرین نیوز به نقل از آنا، علی یونسی در نشست نقد سیاست‌های دولت تدبیر و امید که روز گذشته به همت انجمن جامعه‌شناسی ایران در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران برگزار شد، در خصوص اقلیت‌های قومی و مذهبی، گفت: با اعلام درخواست جامعه کلیمی ایران برای تعطیلی و معاف شدن دانش‌آموزان یهودی برای رفتن به مدرسه در روزهای شنبه، دولت با این درخواست موافقت کرد.

دستیار ویژه رئیس جمهوری ایران در امور اقوام و اقلیت‌های دینی و مذهبی با تاکید بر این‌که اقلیت‌های قومی و دینی کشورمان مشکلاتی دارند که خیلی ساده قابل حل است، افزود: به عنوان نمونه برای این درخواست کلیمیان کشورمان، طی مکاتبه با وزارت آموزش و پرورش، موضوع حل و فصل شد.

دستیار ویژه رئیس جمهوری ایران در امور اقوام و اقلیت‌های دینی و مذهبی همچنین از جلسات هفتگی خود با نمایندگان اقلیت‌های مذهبی کشور و از جمله ارامنه خبر داد و گفت: مسائل اقلیت‌های قومی و دینی برای دولت مهم است که باید به آن توجه ویژه شود و دولت تدبیر و امید قصد دارد چالش‌های این حوزه را به حداقل برساند.

در همین راستا، سیامک مره صدق نماینده جامعه کلیمی ایران در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با آنا با تاکید بر اینکه یک سال است دانش آموزان یهودی روزهای شنبه به مدرسه نمی‌روند گفت: ما به عنوان گروهی از تنوع اقلیت ایرانی درخواست داشتیم که دانش آموزان در روزهای شنبه به مدرسه نروند چون بنا به دیدگاه شریعت دین یهود، کار کردن در روزهای شنبه ممنوع است و توصیه شده جز در موارد ضروری کاری انجام نشود.

وی تاکید کرد: از طرف جامعه کلیمی ایران درخواستی داشتیم و خوشبختانه مشکل حل شده است و حدود یکسال است که دانش آموزان روزهای شنبه در مدارس حاضر نمی‌شوند، بنابراین دانش آموزان یهودی در ایران روزهای جمعه به خاطر تعطیلی رسمی و اعلامی در قانون اساسی و روزهای شنبه‌ هم به درخواست ما تعطیل هستند.

به گفته مره صدق، جامعه کلیمیان بخش جدایی‌ناپذیر جامعه ایران هستند و مشکلات آنها درست شبیه به مشکلات بقیه مردم ایران است و جز مسائل اقتصادی و اشتغال که بقیه مردم ایران با آن مواجه‌اند مشکلی وجود ندارد.

وی تاکید کرد: امیدواریم طبق فرمایش مقام معظم رهبری درباره اقتصاد مقاومتی بتوانیم بر مشکلات اقتصادی کشور غلبه کنیم. با این حال ضمن تشکر از لطف مقام معظم رهبری که همیشه توجه ویژه‌ای به اقلیت‌های دینی ایران دارند، امیدواریم دولت اعتدال هم بتواند با برنامه‌ریزی‌های انجام شده، قدم‌های مهمی برای استقلال و اعتلای وضعیت اقتصادی کشور بردارد.

به گزارش آنا، شبات (در عبری שבת به معنی شنبه) در دین یهودیت به روز تعطیل هفتگی (شنبه) می‌گویند که به صورت سمبلیک به معنای هفتمین روز آفرینش است. سنت استراحت شبات، ریشه در تورات دارد. تورات می‌گوید خداوند، جهان را در شش روز آفرید و در روز هفتم دست نگه داشت. بسیاری از یهودیان در این روز برای نیایش به کنست یا معبدهای خود می‌روند.

سابقه حضور یهودیان در ایران به حدود 2700 سال پیش باز می‏‌گردد و بسیاری از اماکن مقدس و تاریخی آنها در این کشور قرار دارند که آرامگاه انبیای بنی ‏اسرائیل مانند حضرت دانیال نبی در شوش، استر و مردخای در همدان و حضرت حبقوق نبی در تویسرکان از این جمله‌اند.

همچنین آرامگاه‏‌های چندین تن از علمای برجسته یهودی – هاراو اورشرگاء در یزد و حاخام ملا مشه هلوی (Moshe-Ha-Lavi) » در کاشان - در ایران قرار داشته و مورد احترام مسلمانان نیز هستند.

983 نمایش

نظر دادن