آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

کرم و سرم های مراقبت از پوست

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: چهارشنبه, 30 دی 1393 ساعت 10:45

برف یک متری مردم هرمزگان را شوکه کرد! +عکس

بارش بی‌سابقه برف تا یک متر از سطح زمین، اهالی کوهشاه شمالی بخش احمدی از توابع استان هرمزگان را شوکه کرد. با توجه به شدت برف هم اکنون نیاز دامداران به علوفه به شدت احساس می‌شود که باید مساعدت لازم صورت گیرد.  

به گزارش آخرین نیوز به نقل از فارس، بخشدار بخش احمدی  گفت: بارش بی‌سابقه برف که طی ساعات گذشته ارتفاع آن در اغلب روستاها به یک متر می‌رسد اهالی منطقه را غافگیر کرد.
 

بارش برف در هرمزگان
محمد سالاری‌پور افزود: بارش مستمر برف به مدت هفت ساعت در روستاهای گدارعربو، گدارشاه، باغ‌چنار، دین‌آباد، بید و بندان، گیشاب، رزمیلو، شیخ‌عالی، سفیدباغ، رزدر، مرزاندر، چالغان، چاه‌بنه، بیدوییه کجین، چک‌چک و ارتفاعات روستای احمدآباد کوشاه جنوبی، باعث مشکلات عبور و مرور و در برخی روستاها از جمله قطع راه‌ها گردید.

وی تصریح کرد: با توجه به شدت برف هم اکنون نیاز دامداران به علوفه به شدت احساس می‌شود که باید مساعدت لازم صورت گیرد.

سالاری‌پور همچنین با اشاره به وجود معادن غنی کرومیت، منگنز، آهن و مس در منطقه کوهشاه و جاذبه‌های گردشگری از جمله تنوع گیاهان سردسیری و گرمسیری، باغات میوه زردآلو، گلابی، به، انار و گردو و همچنین انواع گیاهان دارویی، تسریع در محور ارتباطی این منطقه را ضروی دانست و گفت: قطعا با این مهم شاهد تحول چشمگیر در رونق دهستان و عمران و آبادانی منطقه خواهیم بود.

بخشدار بخش احمدی در پایان یادآور شد: دهستان کوهشاه احمدی به‌رغم قابلیت‌های فراوان و مزیت‌های مهم توسعه، از محرومیت رنج می‌برد که جا دارد توجه بیشتری به این منطقه مستعد گردد.

تالاب های چالدران یخ زدند

تالاب های چالدران یخ زدند

 رئیس اداره حفاظت محیط زیست چالدران از یخ زدن تالاب های این شهرستان بر اثر سرمای هوا خبر داد. وی افزود: چالدران شش تالاب دارد که همه این تالاب ها بر اثر سرمای هوا و کاهش دمای هوا به 14 درجه سانتیگراد زیر صفر یخ بسته اند.

ناور، پیراحمد کندی، خان گول، قره گول، تالاب زاویه سفلی و بارون تالاب های چالدران را تشکیل می دهند که در مجموع بیش از یک هزار هکتار وسعت دارند.

وی با بیان اینکه تالاب های شهرستان چالدران در فصل های گرم سال محل استراحت پرندگان مهاجر هستند، اظهار کرد: در روزهای سرد سال نیز، تالاب های یخی جلوه طبیعی خاصی به منطقه بخشیده و علاقه مندان زیادی را به تماشای این مناظر طبیعی می کشانند.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست چالدران ادامه داد: بارش های برف چند روز گذشته هرچند باعث خوشحالی مردم و کشاورزان شده ولی هوای سردی در این شهرستان حاکم کرده است.

چالدران یکی از زیباترین مناطق ییلاقی و دیدنی در شمال آذربایجان غربی است که در 275 کیلومتری مرکز استان واقع است.

به گزارش سازمان هواشناسی روزهای چهارشنبه و پنجشنبه در غالب مناطق کشور جو آرام خواهد بود و در شهرهای صنعتی افزایش تراکم آلاینده‌های جوی پیش بینی می شود

3460 نمایش

نظر دادن