https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: چهارشنبه, 30 دی 1393 ساعت 09:22

توهین حجت‌الاسلام طائب به علي مطهري

به گزارش آخرین نیوز، روزنامه ايران نوشت:

حجت‌الاسلام مهدي طائب رئيس قرارگاه «عمار» در تعريضي نسبت به علي مطهري نماينده مردم تهران در مجلس گفت: پزشکي قانوني بايد مطهري را معاينه کند.

طائب در سخنراني‌اش اظهار داشت: نمي‌دانم آقاي مطهري هدفش از اين حرف‌ها چيست، ايشان را در اين قضيه صاحب هدف نمي‌دانم و معتقدم خود ايشان نمي‌داند دارد چه مي‌گويد و پيشنهادم اين است که پزشکي قانوني، ايشان را معاينه کند، چون حرف‌هايي که مي‌زند قواره ندارند. وي با بيان اينکه «شما يا حزب‌اللهي هستي، پيشنهاد حزب‌اللهي مي‌دهي يا حزب‌اللهي نيستي پيشنهاد ضد حزب‌اللهي مي‌دهي» طرح همزمان انتقاد از ساپورت‌پوشان و نيز حصر موسوي و کروبي را در يک نطق متناقض دانست.

طائب در اين سخنراني درباره ايده بازگشت محمود احمدي‌نژاد، رئيس جمهوري پيشين، به عرصه سياست گفت: موافق بازگشت ايشان نيستم. تاريخ مصرف ايشان تمام شده است، مدل کار هم ديگر به ايشان نمي‌خورد. بايد به سراغ چهره‌هاي جديد برويد و ما آن‌قدر چهره جديد داريم که نيازي به امثال آقاي احمدي‌نژاد نيست. ما مدل آقاي احمدي‌نژاد زياد داريم که آن نواقص را نداشته باشند.

1311 نمایش

نظر دادن