آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

لوازم ضروری کمپینگ

دانلود رمان

دانلود رمان شوهر آهو خانم

فوری اپ

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: شنبه, 28 آذر 1393 ساعت 14:44

داعش برای مخالفانش ویروس می فرستد!

یک سازمان آمریکایی از اقدام عناصر داعش در ارسال ویروس به رایانه مخالفان خود برای شناسایی آنان خبر داد.

العالم: سازمان "سیتیزن لب" که در زمینه امنیت اطلاعات اینترنتی فعال است، اعلام کرد که داعش به صفحات مخالفان خود در سوریه ویروس فرستاده است.

بر اساس این گزارش، صفحه‌ای با عنوان "رقه مخفیانه سر بریده می شود" در یکی از شبکه های اجتماعی منتشر شده است که این صفحه با ورود ویروس دچار اختلال شده است. هر چند محققان دانشگاه تورنتو (کانادا) مطمئن نیستند که آیا این ویروس ساخته داعش است یا نَه، ولی نحوه ویروسی کردن صفحه مذکور نشان می دهد که داعش در این امر دست دارد.

داعش استان رقه به عنوان پایگاه اصلی خود در سوریه قرار داده است؛ و با وجود ادعاها و وعده‌های این گروه درباره نحوه تعامل با مردم، هر از گاهی خبرهای هولناکی از نحوه برخورد داعش با مردم منتشر می شود.

عکسها و فیلمهای منتشر شده از رقه، بیانگر آن است که عناصر داعش برای ارعاب مردم، هر از گاهی عده‌ای را به بهانه های مختلف سربریده و یا سنگسار می‌کند.

سیتیزن لب افزود: عناصر داعش با عنوان سوری های مقیم کانادا ایمیل هایی را برای مخالفان این گروه تروریستی می فرستند و به دروغ از آنها می خواهند که اطلاعات آنها را درباره اوضاع رقه منتشر کنند و مخالفان داعش پس از بازکردن لینک های ارسالی ناخواسته ویروس را وارد رایانه های خود می کنند.
این سازمان اعلام کرد : عناصر داعش پس از ورود ویروس به دستگاه های مخالفان خود می توانند موقعیت جغرافیایی کاربر را مشخص کنند، و متعاقباً وی را به دام انداخته و یا تهدید و یا حتی اعدام کنند.

به عنوان مثال ؛ خبرنگاری آمریکایی به نام جیمز فولی سال 2012 هنگام خروج از یک کافی نت در سوریه توسط داعش ربوده و اعدام شد .

931 نمایش

نظر دادن