آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

کرم و سرم های مراقبت از پوست

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: شنبه, 14 آذر 1393 ساعت 14:50

"کاربران اینترنتی احراز هویت می شوند"

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه هویت داشتن کاربران از اولویت های در دست اقدام این وزارتخانه است، گفت: در آینده هیچ کاربر بدون هویتی نخواهیم داشت و این باعث می شود که کاربران از ابزاری که استفاده می کنند برای طرف مقابل، قابل شناسایی باشند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه هویت داشتن کاربران از اولویت های در دست اقدام این وزارتخانه است، گفت: در آینده هیچ کاربر بدون هویتی نخواهیم داشت و این باعث می شود که کاربران از ابزاری که استفاده می کنند برای طرف مقابل، قابل شناسایی باشند.

به گزارش ایرنا محمود واعظی روز شنبه در نشست خبری درخصوص ارتقای سلامت اداری و مبارزه با فساد، گفت: برای هر دولتی موضوع سلامت اداری و مبارزه با فساد که دغدغه جدی ملت هاست، در اولویت قرار دارد.

او گفت: از دغدغه های جدی دولت یازدهم هم توجه به این موضوع بوده و برای موفقیت این امر نیازمند فرهنگ سازی هستیم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه مساله راستگویی، امانتداری و صادق بودن با مردم باید مورد توجه قرار گیرد، گفت: از طرف دیگر مساله نقدپذیری موضوعی است که اگر هر دولتی به آن توجه نکند از مسیر اصلی خود منحرف خواهد شد.

واعظی با اشاره به اینکه شفاف سازی اطلاعات و دسترسی آزاد به اطلاعات از دیگر موضوعات مورد توجه است، گفت: خدمات ارائه شده از سوی دولت اگر خوب اجرا شود، جلوی رانت خواری را خواهد گرفت.

او گفت: قانون دسترسی آزاد به اطلاعات در سال 88 به تصویب رسید ولی برای آن اقدامی صورت نگرفت تا این که در ابتدای دولت یازدهم آیین نامه آن تهیه و به تصویب رسید که امیدواریم این قانون ارتباط شفافی بین مردم و دولت برقرار کند.

وزیر ارتباطات گفت: تکالیف آیین نامه برعهده دستگاه ها این است که خدماتی که به مردم خواهند داد را علنی کنند و سایت داشته باشند که برای مردم قابل استفاده باشد و تا جایی که امکان دارد ارتباط مستقیم با کارمند صورت نگیرد.

واعظی گفت: از سال گذشته برغم محدودیت های بودجه ای تلاش کردیم تا زیرساخت ها فراهم شود و امیدواریم با مناقصاتی که در دست انجام است، در سال 94 شاهد گشایش بهتری در این عرصه باشیم زیرا تمام فعالیت ها در قالب شبکه ملی اطلاعات تعریف شده است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: همچنین نقشه راه توسعه الکترونیک به دستگاه های دولتی تصویب شده و در شورای عالی اداری و شورای عالی فناوری اطلاعات نیز به تصویب رسیده و برای اجرایی شدن به دستگاه ها ابلاغ شده که این امر می تواند در جلوگیری از مساله جعل موثر باشد.

700 نمایش

نظر دادن