آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

لوازم ضروری کمپینگ

دانلود رمان

دانلود رمان شوهر آهو خانم

فوری اپ

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: پنج شنبه, 12 آذر 1393 ساعت 11:14

جابه‌ جايی مقام ابراهيم (ع) جنجال ‌آفرين شد

در حالي كه هنوز جدال بر سر تغيير مكان مدفن پيامبر(ص) در مدينه منوره نزد سعودي‌ها پايان نگرفته است، پيشنهاد جابه‌جايي مقام حضرت ابراهيم(ع) در صحن مسجدالحرام در اين كشور جنجال‌آفرين شد.

خبرگزاری ایکنا: در حالي كه هنوز جدال بر سر تغيير مكان مدفن پيامبر(ص) در مدينه منوره نزد سعودي‌ها پايان نگرفته است، پيشنهاد جابه‌جايي مقام حضرت ابراهيم(ع) در صحن مسجدالحرام در اين كشور جنجال‌آفرين شد.

"عبدالعزيز الحربي"، رئيس مجمع زبان عربي و استاد زبان در دانشگاه "ام القري" عربستان، پيشنهاد جابه‌جايي مقام حضرت ابراهيم(ص) و قراردادن آن در محدوده انتهايي مطاف را ارائه كرده است!

اين پيشنهاد در جامعه عربستان با واكنش‌هايي از سوي موافقان و مخالفان همراه بوده است، به‌گونه‌اي كه الحربي در دفاع از پيشنهاد خود با اشاره به اينكه در شرع هيچ دليلي بر حرام يا ممنوع بودن جابه‌جايي اين مقام مبارك ذكر نشده، علت اصلي اين درخواست را ازدحام جمعيت در اين نقطه از مطاف و در مضيقه بودن حجاج و نمازگزاران اعلام كرد.

وي در توجيه سخنان خود گفت: مكان اصلي مقام حضرت ابراهيم(ع) از ابتدا كنار كعبه بوده است؛ بنابراين اين مقام اكنون نيز در جاي صحيح خود قرار ندارد! از سوي ديگر مخالفان اين پيشنهاد ضمن اعتراض به پيشنهاد الحربي، اعلام كردند: با جابه‌جايي اين مقام، هويت مكه و ميراث تاريخي و ديني اين شهر به خطر خواهد افتاد.

1306 نمایش

نظر دادن