آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

لوازم ضروری کمپینگ

دانلود رمان

دانلود رمان شوهر آهو خانم

فوری اپ

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: شنبه, 30 آبان 1393 ساعت 14:10

عبدی، امضای منتسب به خود و فرهادی را تکذیب کرد

پس از معرفی محمد فرهادی به عنوان وزیر پیشنهادی علوم، برخی از رسانه‌ها با انتشار نامه‌ای مدعی شده‌اند عده‌ای از سیاسیون از جمله عباس عبدی و فرهادی وزیر پیشنهادی علوم، آن را امضا کرده‌اند که عبدی در یادداشتی صحت این نامه را نادرست خواند.

به گزارش آخرین نیوز به نقل از آنا، متن یادداشت عباس عبدی بدین شرح است:

«اکنون که آقای دکتر فرهادی به عنوان گزینه جدید وزارت علوم برای کسب رای اعتماد به مجلس معرفی شده است، گفته می شود که قرار است از متن مرتبط با سال‌های پیشین علیه آقای دکتر فرهادی سوء‌استفاده شود.

از آنجا که نام بنده هم در ذیل این نامه هست توضیح زیر را ضروری دانستم تا نیازی به توضیح آقای دکتر فرهادی و سایرین نباشد.

بنده در زمان رای اعتماد به آقای دکتر نجفی برای اولین بار از وجود چنین نامه‌ای مطلع شدم. هر چند هر فرد آشنایی با سیاست بر حسب سیاق نوشته و مجموعه‌ای که نام‌شان در ذیل متن آمده متوجه جعلی بودن آن می‌شود، علیهذا مجددا تاکید می شود که بنده به عنوان کسی که نامش در ذیل نامه آمده هیچگاه در جریان انتشار آن نبوده‌ام و از برخی دیگر از افرادی هم که نام‌شان هست پرسیدم بکلی اظهار بی اطلاعی می‌کردند، و به نظر می‌رسد که موضوع بکلی جعلی است زیرا اگر واقعی بود در قراردادن نام افراد در ذیل نامه، رضایت همه آنان را کسب می‌کردند. اینجانب اجازه قراردادن نامم بدون کسب رضایت قبلی در زیر متونی که حتی با آن موافقم را به کسی نمی‌دهم چه رسد به متنی که واجد این ویژگی نیست. طبیعی است اگر در همان زمان انتشار امکان اطلاع از اصل نامه از مجاری رسمی همچون مطبوعات وجود می‌داشت، اقدام به تکذیب آن می‌کردم. با توجه به اینکه بنده در موقعیت قرار گرفتن در پست و مقام نیستم امیدوارم که از تکذیببه بنده نیز سوء تعبیر نشود.»

831 نمایش

نظر دادن