آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

آخرین اخبار سایت

تاریخ انتشار: پنج شنبه, 14 آبان 1393 ساعت 18:33

آلمان مدعی حمله سایبری گسترده ایران شد

اداره امنیت داخلی ایالت بایرن آلمان مدعی کشف یک حمله هکری گسترده‌ از ایران به نهادهای تحقیقاتی و شرکت‌های متعدد آلمانی و بین‌المللی شده است.

به گزارش فارس، به نقل از «دویچه‌وله»، اداره امنیت داخلی ایالت بایرن آلمان مدعی کشف یک حمله هکری گسترده‌ از ایران به نهادهای تحقیقاتی و شرکت‌های متعدد آلمانی و بین‌المللی شده است.

این گزارش مدعی است، کنسرن‌های (اتحادیه‌ای از شرکت‌ها) تسلیحاتی، کارخانه‌های فعال در صنعت هوا-فضا، تولیدکنندگان محصولات شیمیایی و همچنین دانشگاه‌ها هدف این حمله بوده‌اند. این شرکت‌ها، آلمانی یا متعلق به دیگر کشورهای اتحادیه اروپا، آمریکایی، مکزیکی، اسرائیلی، روسی یا چینی بوده‌اند. مهاجمان از جمله به روش ساخت موشک، هلی‌کوپتر، ماهواره و پهپاد علاقه ویژه‌ای نشان می‌دهند.

به گفته اداره امنیت داخلی ایالت بایرن، این حمله گسترده حداقل از روزهای نخستین سال 2013 آغاز شده، همچنان ادامه دارد و در جریان آن مقادیر قابل توجهی اطلاعات به سرقت رفته است. یک کنسرن فعال در زمینه هوا-فضا 115 هزار سند و یک تولیدکننده ماهواره 10 هزار سند از دست داده‌ است.

اداره امنیت داخلی ایالت بایرن اعلام کرده که تا کنون هیچ سندی از شرکت‌های آلمانی به سرقت نرفته است. دیگر نهادهای امنیتی آلمانی و بین‌المللی به تحقیقات وارد شده‌اند.

کارشناسان امنیتی در ابتدا به سروری برخورده‌اند که داده‌های سرقت‌شده و ابزار کار مهاجمان بر روی آن ذخیره شده بود. کارشناسان از این سرور رفته رفته شبکه هکرها، قربانیان دیگر و در نهایت آی‌پی-آدرس شرکت‌های پوششی مهاجمان را کشف کردند.

بنا بر ادعای این گزارش، سرنخ تحقیقات به ایران ختم شده است. بررسی‌ها نشان می‌دهند که ساعت حملات عموما با ساعت کار اداری در ایران همخوانی دارد. هکرها گذرواژه‌ها را شکسته‌اند، با استفاده از ایمیل‌های جعلی به اطلاعات ورود به سیستم‌ها دست یافته و از حفره‌های امنیتی سیستم عامل ویندوز سوء استفاده کرده‌اند.

1081 نمایش

نظر دادن