آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: یکشنبه, 26 مهر 1393 ساعت 11:36

درخواست چکاب حجاج ایرانی از لحاظ ویروس ابولا

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس به وزیر بهداشت توصیه کرد که زائرین و حجاج ایرانی که از مکه و مدینه به کشور بازمی‌گردند از لحاظ ویروس ابولا چکاب شوند.

به گزارش آخرین نیوز، محمدحسین قربانی سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس به وزیر بهداشت، درپاسخ به این سوال که با توجه به بازگشت زائران از مکه، آیا تا به حال گزارشی مبنی بر وجود بیماری ابولا ارائه شده است یا خیر؟ گفت: با توجه به اطلاع‌رسانی که هنگام سفر به زائران انجام شده بود و آنها نیز نسبت به رعایت مسائل بهداشتی همکاری لازم را داشتند خوشبختانه تا به حال آماری مبنی بر اینکه حجاج ایرانی نسبت به این بیماری درگیر باشند ارائه نشده است.

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس به وزارت بهداشت و درمان گفت: البته ما توصیه می‌کنیم نسبت به بحث قرنطینه‌گی و چک کردن زائرین و کنترل آنها اقدامات لازم انجام شود که خدای ناکرده با مشکلی مواجه نشویم.

وی درباره اینکه آیا در این زمینه گزارشی به مجلس و کمیسیون بهداشت هم ارائه خواهد شد یا خیر؟ گفت: احتمال می‌رود کمیسیون بهداشت از سازمان حج و زیارت و وزارت بهداشت درخواست کند که توضیح و یا گزارشی را ارائه کنند.

منبع: ایسنا

925 نمایش

نظر دادن