آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

آخرین اخبار سایت

تاریخ انتشار: شنبه, 18 مهر 1393 ساعت 23:37

دختر والت دیزنی و سراب فریبنده جنگ در سوریه!

به اذعان مقامات فرانسوی، از حدود یک هزار تبعه این کشور که با توهم جنگ به سوریه رفته‌اند، حدود شصت نفر زن هستند که به محض ورود به سوریه با سرنوشتی شوم و ازدواج اجباری با تروریست‌ها مواجه شده‌اند.

 

به گزارش آخرین نیوز به نقل از پایگاه خبری العالم؛  "نورا" دختر 15 ساله فرانسوی-مغربی است که از طریق شبکه اجتماعی فیس بوک فریب تروریست های فعال در سوریه را خورده و با توهّم جهاد (جنگ) عازم این کشور شده است.
 
برادر"نورا" که راننده کامیون است و برای نجات او از دست تروریست ها به سوریه سفر کرده، می گوید: خواهرم علاقه فراوانی به فیلم های دیزنی داشت و قبل از سفر به سوریه دانش آموزی کوشا و فعال و تحت تاثیر این فیلم ها بود.
 
وی افزود: وقتی وارد صفحه فیس بوک نورا شدم، دیدم مملو از پیام های دعوت به جنگ (جهاد) در سوریه و اجساد متلاشی شده کودکان سوری بود و 3 روز پس از این ماجرا پیامی از نورا به ما رسید که در آن گفته بود: در حلب (شمال سوریه) هستم و "گویی در دنیای دیزنی به سر می برم".
 
برادر نورا می افزاید که خواهرش پس از گذشت مدتی به دروغین بودن آنچه در خصوص جهاد در سوریه در ذهن داشته، پی برده و ضمن منافق و دروغگو توصیف کردن گروه های تروریستی در سوریه چندین بار از آنها خواست که او را نجات دهیم، اما سرکرده تروریست های داعش او را تهدید کرده و از او خواسته بودند که در سوریه باقی بماند.
 
اما فؤاد، بردار نورا، پس از دیدن چهره خواهرش بسیار نگران وضعیت او شده و تصمیم می گیرد که هر طور که شده او را به فرانسه بازگرداند.
 
او می گوید: وقتی مطلع شدم که او در چه شرایط بدی به سر می برد، انگیزه بیشتری پیدا کردم تا او را به فرانسه بازگردانم. چهره نورا قبلا از من سفید تر بود، ولی این بار که او را دیدم چهره اش از من هم تیره تر شده بود؛ صورت او ورم کرده بود، دچار مشکلات روحی شده و بی وقفه گریه می کرد و سرش را به دیوار می کوبید.
 
 شواهد و قرائن بیانگر آن است که بسیاری از دختران نوجوان اروپایی در معرض خطر تروریست های در حال جنگ سوریه قرار دارند و بسیاری از آنها از طریق فیس بوک و دیگر شبکه های اجتماعی و تلفن همراه به بهانه پرداختن به کار خیر در مناطق جنگی در دام زنان بزرگ تر از خود که از سوی تروریست های برای جذب دختران نوجوان به کار گرفته شده اند، گرفتار می شوند. این  زنان، دختران نوجوان را به بهانه "جهاد" فریب می دهند.
 
یک فیلم ویدیویی که زنی در شهر رقه سوریه تهیه و ماه گذشته از شبکه تلویزیونی فرانس 24 منتشر شد، بخشی از حقایق وضعیت این دختران نوجوان را به تصویر کشیده است؛ هرچند که این دختران و زنان مستقیما وارد جنگ در سوریه نمی شوند، اما محل استقرار آنها از میدان نبرد دور نیست و همواره در معرض بمباران ائتلاف ضد داعش و خطر مرگ قرار دارند و اگر کسی از آمدن خود به سوریه پشیمان شود، نمی تواند امید چندانی به رهایی از این دام داشته باشد و در نهایت سرشتی جز مرگ برای آنها وجود ندارد.

 

1416 نمایش

نظر دادن