آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

کرم و سرم های مراقبت از پوست

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: جمعه, 17 مهر 1393 ساعت 15:10

داعش دانشگاه تأسیس می‌کند

در عین حال بر اساس گزارش آژانس خبری قطر، داعش بیانیه‌ای را در وب‌سایت رسمی خود منتشر کرده و خواستار عضویت داوطلبان در مرکز تحقیقات هسته‌ای دانشگاه موصل برای «کمک به بیماران سرطانی» شده است.

ایسنا: دولت خودخوانده اسلامی در عراق و شام موسوم به داعش تمایل خود به گشایش دانشگاهی در موصل، واقع در شمال عراق که طی تابستان سال جاری به دست این گروه تروریستی افتاد را ابراز داشته است.

فرارو به نقل از ای‌دبلیودی نیوز (awdnews) نوشت: ابوولید المغربی، شهردار منتصب داعش در موصل در اینباره گفت: «ان‌شاءالله ما نخستین دانشگاه خود را که بر پایه رهنمون‌های شریعت است و در آن هیچ جایی برای ایدئولوژی‌های غیرسالم غربی نخواهد بود، راه‌اندازی می‌کنیم و در تلاشمان برای ساختن جامعه‌ای دقیقاً منطبق با آموزه‌های اسلام مستحکم خواهیم بود.»

در عین حال بر اساس گزارش آژانس خبری قطر، داعش بیانیه‌ای را در وب‌سایت رسمی خود منتشر کرده و خواستار عضویت داوطلبان در مرکز تحقیقات هسته‌ای دانشگاه موصل برای «کمک به بیماران سرطانی» شده است.

ریچارد مک‌میلان، کارشناس مبارزه با تروریسم سیا در ایالت ایلینوی آمریکا معتقد است فراخوان پرسروصدای داعش برای راه‌اندازی یک سایت هسته‌ای در موصل به مثابه اعلام جنگ است، پس جامعه بین‌المللی باید صادقانه در ممانعت از دستیابی این گروه تروریستی به کلاهک هسته‌ای مداخله کند.

در نیمه ماه ژوئن بود که این گروه به شدت تندرو پس از تصرف بخش‌های قابل توجهی از عراق و سوریه، کنترل یک مرکز تسلیحات شیمیایی رها شده را به دست گرفت.

888 نمایش

نظر دادن