آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: دوشنبه, 13 مهر 1393 ساعت 13:30

سعید قاسمی، کامرون را "حرام‌زاده" و معترضان ۸۸ را "بوزینه" خواند

قاسمی در بخشی از این فیلم دیوید کامرون٬ نخست‌وزیر بریتانیا را «حرام‌زاده» و معترضان به نتیجه انتخابات سال ۱۳۸۸را «بوزینه» خطاب می‌کند.

خبرگزاری فارس: کرامت با زانو زدن مقابل کامرون حاصل نمی‌شود/ اقدامات رجوی در ایران بدتر از داعش بودبه گزارش آخرین نیوز، چندی پیش سعید قاسمی استاد دانشگاه و کارشناس مسائل فرهنگی با حضور در دانشگاه علم و صنعت و در جمع اساتید، دانشجویان و فارغ التحصیلان بسیجی این دانشگاه به سخنرانی پرداخت.

متن اظهارات سردار قاسمی نیز در هفته گذشته در برخی خبرگزاری ها و سایت های خبری با عنوان " کرامت با زانو زدن مقابل کامرون حاصل نمی‌شود" منتشر شد.

اما به تازگی فیلمی از سخنرانی قاسمی در دانشگاه علم و صنعت و در جمع اساتید، دانشجویان و فارغ التحصیلان بسیجی این دانشگاه منتشر شده که نشان می دهد، اظهارات وی به دلیل توهین آمیز بودن، توسط خبرگزاری ها سانسور شده است.

سعید قاسمی در این فیلم به دیوید کامرون٬ وندی شرمن٬ کریستین امان‌پور٬ حسن روحانی٬ محمدجواد ظریف و معترضان به نتیجه انتخابات سال ۸۸ انتقادات تندی می کند.

در فیلمی که از این جلسه منتشر شده٬ قاسمی خطاب به مسئولان دولت یازدهم می‌گوید کرامت از راه «زانو زدن» مقابل وندی شرمن٬ کریستین امان‌پور و دیوید کامرون حاصل نمی‌شود.

قاسمی در بخشی از این فیلم دیوید کامرون٬ نخست‌وزیر بریتانیا را «حرام‌زاده» و معترضان به نتیجه انتخابات سال ۱۳۸۸را «بوزینه» خطاب می‌کند.

 

2713 نمایش

نظر دادن