آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

کرم و سرم های مراقبت از پوست

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

آخرین اخبار سایت

تاریخ انتشار: یکشنبه, 05 مهر 1393 ساعت 10:02

مقام اول ایرانی‌ها در استفاده از «وایبر»!

شبکه‌های اجتماعی در ایران هر اندازه که به سرعت فراگیر می‌شوند، به همان نسبت حساسیت و توجه مسوولان فرهنگی و مقامات دولتی و امنیتی را به خودشان جلب می‌کنند.

به گزارش آخرین نیوز به نقل از ایسنا، هنوز هم هیچ‌یک از شبکه‌های اجتماعی اولیه که مدیریت فنی آنها در خارج از ایران انجام می‌شد و از طریق PC در اختیار کاربرانش قرار می‌گرفت، بدون استفاده از فیلترشکن قابل استفاده نیستند. با ورود تلفن‌های همراه هوشمند و ارایه خدمات اینترنت بر روی آن، تعداد شبکه‌های اجتماعی هم بیشتر شده و به فاصله کوتاهی کاربران آنها چند برابر شده‌اند.
اپلیکیشن‌های ارسال پیام در تلفن‌های هوشمند با امکانی که در ارسال فیلم و عکس دارند، آنچنان به سرعت جای خود را در بین کاربران شبکه‌های اجتماعی باز کردند که میزان استفاده از شیوه‌های قدیمی‌تر مانند اس‌ام‌اس در مقایسه با قبل بسیار کاهش پیدا کرده است.

میزان کاربران ایرانی وایبر

امکان نصب این اپلیکیشن‌ها روی گوشی‌های تلفن همراه، امروزه معیار مهمی برای بسیاری از خریداران این گوشی‌هاست و البته پس از آن هم می‌توان انتظار داشت که جذابیت‌های این اپلیکیشن‌ها و رایگان بودن تماس و ارسال پیام تا چه اندازه کاربران را به خود مشغول می‌کند.
معاون قضایی دادستان کل کشور پیش از این گفته بود: حدود 200 نرم‌افزار موبایلی خارجی مانند واتس‌آپ در ایران فعالیت دارند ولی تعداد معدودی (تقریبا 12 مورد) از آنها از سوی مردم بیشتر استفاده می‌شوند.

نگاهی به آمار برخی از این اپلیکیشن‌ها نشان از میزان بالای کاربران آن دارد و البته برخی از آنها اقبال بیشتری یافته‌اند همچنان که وایبر در ایران عمومیت دارد. این اپلیکیشن که یک ژاپنی‌ مالک آن است در مقایسه با تانگو و واتس‌آپ محبوبیت بالاتری کسب کرده است تا جایی ‌که ایرانی‌ها رتبه اول استفاده از وایبر در دنیا را به خود اختصاص داده‌اند.

بیش از 11 درصد از کاربران وایبر، ایرانی‌ها هستند و حالا با این آمار بیراه نیست که کاربران ایرانی‌اش که اغلب جوان هستند، نوشته‌اند: «نسل ما که پیر بشه ... شبا به جای دندون مصنوعی مچ دست راستشو باید بذاره تو لیوان آب! امان از وایبر» بعد از آن تانگو با مالک اسراییلی و واتس‌آپ با مالک آمریکایی‌اش در ایران رواج بیشتری یافته‌اند.

افزایش سرعت اینترنت، کم بحث و حاشیه نداشت که حالا موضوع «مسدودسازی و کنترل اطلاعاتی موثر شبکه‌های اجتماعی» هم مطرح شده است ایران در بین 5 کشور اول در استفاده از واتس‌آپ نیست.

یک هفته از مهلت یک ماهه قوه قضاییه به وزارت ارتباطات می‌گذرد و در فاصله سه هفته باقی مانده، وزارت ارتباطات باید اقدامی برای «مسدودسازی این شبکه‌ها» یا «پالایش محتوای مجرمانه» آنها انجام دهد.

843 نمایش

نظر دادن