https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: سه شنبه, 17 شهریور 1393 ساعت 11:06

عروس انگلیسی داعش: سر کامرون را میخواهم! +عکس

یک زن انگلیسی که در گروه جهادی فعالیت می کند برای ابراز انزجار از گفته کامرون مبنی بر عدم اجازه ورود به کشورش اعلام کرد سر کامرون را می خواهم.

به گزارش آخرین نیوز به نقل از دیلی میل این خانم هجده ساله که برای فعالیت در این گروه به منظور ضرب و شتم زنان سوری برای برداشتن حجاب و انجام رفتارهای اسلامی به این کشور اعزام شده است از طرح انگلیس برای جلوگیری از ورود مجدد زنانی که در گروه جهادی فعالیت می کنند به کشور انگلیس ابراز انزجار کرد.

زن انگلیسی گروه داعش

متن پیام زن انگلیسی گروه داعش

 

 

او ادعا کرد این امر خنده آور است که شخصی بستگان و خانواده خود را به خاطر فعالیت در این گروه ترک کند. او کامرون را به خاطر تجاوز به کشورهای اسلامی محکوم کرد و گفت سر کامرون را می خواهم.

زن انگلیسی گروه داعش

زن انگلیسی گروه داعش

لازم به ذکر است که گروه جهادی ترکیبی از زنان انگلیسی و فرانسوی است که به منظور ضرب و شتم زنان در کشورهای اسلامی به منظور برداشتن حجاب و انجام رفتارهای غیر اسلامی فعالیت می کند در حال حاضر این گروه در کشور سوریه فعال است.

شبکه خبر

4291 نمایش

نظر دادن