آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

لوازم ضروری کمپینگ

دانلود رمان

دانلود رمان شوهر آهو خانم

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: پنج شنبه, 22 مرداد 1393 ساعت 11:04

داعش دو شهر را از مخالفان سوري گرفت!

به گزارش فعالان مخالف دولت سوریه، نیروهای گروه دولت اسلامی (داعش سابق) کنترل دو شهر و چندین روستا را در استان حلب، در شمال سوریه، در دست گرفته‌اند.
داعش دو شهر را از مخالفان سوري گرفت!

به گزارش آخرین نیوز، گزارش شده است که کنترل شهر اخترین در ۵۰ کیلومتری شمال شرق شهر حلب و شهر ترکمان‌بارح در نزدیکی مرز با ترکیه، به دست شبه‌نظامیان دولت اسلامی افتاده است. این مناطق تا پیش از این، در اختیار مخالفان بشار اسد، بود. در صورت تایید این گزارش‌ها، گروه داعش توانسته است پیشروی قابل توجهی در سوریه داشته باشد. این گروه هم‌اکنون محدوده جغرافیایی قابل توجهی را در سوریه و عراق در اختیار دارد و رهبرانش، مدعی تشکیل خلافت اسلامی در این محدوده هستند.
 
شبه‌نظامیان داعش (دولت اسلامی)، کنترل تعدادی از روستاها از جمله مسعودیه و دابق را هم از دست مخالفان دولت سوریه خارج کرده‌اند. به گفته خبرنگاران، در صورت تایید این گزارش‌ها، مسیر تامین تدارکات مورد نیاز مخالفان دولت سوریه که در شهر حلب مستقر هستند، می‌تواند به خطر بیفتد. مخالفان بشار اسد، از حدود سه سال پیش در حلب با نیروهای دولتی درگیر بوده‌اند، اما همزمان، پیشروی نیروهای داعش از شمال کشور هم آنها را تحت فشار گذاشته است. 

شبه‌نظامیان دولت اسلامی از سال ۲۰۱۳ میلادی کنترل چندین بخش سوریه را در اختیار گرفته‌اند و از حدود یک ماه پیش و بعد از تصرف یک پایگاه نظامی در شهر رقه، از آنجا به عنوان مرکز خود استفاده کرده‌اند. درگیری مخالفان بشار اسد و نیروهای دولتی از ماه‌های نخست سال ۲۰۱۱ میلادی آغاز شد، اما به تدریج به یک جنگ داخلی تبدیل شد. تاکنون دست‌کم ۱۷۰ هزار نفر در درگیری‌های سوریه کشته  و حدود ۹ میلیون نفر که معادل یک‌سوم جمعیت سوریه پیش از آغاز جنگ است، از خانه‌هایشان آواره شده‌اند!

1911 نمایش

نظر دادن