https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: دوشنبه, 29 بهمن 1391 ساعت 07:11

اسناد 320 میلیارد تومانی دست چمران است؛ چمران: دیگر حرفی نمی‌زنم

او درحالیکه از ارائه اطلاعات درباره ۳۲۰ میلیارد تومان هزینه فاقد سند امتناع می‌کرد گفت که تمامی اسناد در دستان چمران است.

به گزارش آخرین نیوز، روزنامه آرمان نوشت: یکی از حسابرسان 6 سال گذشته شورای شهر می‌گوید که اسناد هزینه‌های میلیاردی اما فاقد سند در دوران شهرداری محمود احمدی‌نژاد دست رئیس شوراست اما مهدی چمران همچنان از هرگونه اظهارنظری در این‌باره امتناع کرد. معاون مالی امروز شهرداری تهران و یکی از اعضای کمیته سه نفره بررسی این پرونده در بیش از 6 سال گذشته تایید کرد که تمامی اسناد مربوط به 320 میلیارد تومان فاقد سند را به رئیس شورا داده اما مهدی چمران در پاسخ به این ابهامات یک بار دیگر گفت که تمامی حرف‌هایش را در گذشته گفته و دیگر نمی‌خواهد در این زمینه اظهارنظری کند. جلسه‌ای که همیشه غیرعلنی بود دیروز علنی و درهایش برای ورود خبرنگاران باز بود. جلسه شورای شهر تهران که دو ساعت بی‌وقفه برای تصویب 43 تبصره بودجه سال 92 شهرداری تهران تشکیل شد و به گفته رئیس شورا به جمع‌بندی هم رسید. اما حاشیه‌های جلسه دیروز کم نبود. از درخواست رئیس کمیسیون عمران شورا برای نوشتن نامه و تذکری به مسئولان برای چاره‌اندیشی درباره گرانی‌ها تا درخواست نایب رئیس شورا مبنی بر تشکیل جلسه‌ای از سوی چمران برای جلوگیری از شائبه‌های سیاسی انتخابات پیش رو در شهرداری تهران. اما روز گذشته اعضای شورا درحالی بدون اشاره از عدم حضورشان در افتتاح فاز شمالی تونل نیایش از پشتکار تیم مهندسی و کارگران شهرداری تهران برای به نتیجه رسیدن این پروژه تشکر کردند که مهدی چمران هم علت عدم حضورش را جلسات کاری متعددی که پیش از پایان سال پیش می‌آید، عنوان کرد. با این وجود حمزه شکیب با کنایه نسبت به سرعت عمل تیم مهندسی پروژه نیایش- صدر از مازیار حسینی معاون فنی مهندسی شهرداری که در جلسه حضور داشت خواست تا این سرعت عمل برای پروژه‌های کوچک در شهر تهران هم به کار گرفته شود. او گفت: شتابی که شما در طرح‌های بزرگ داشتید در طرح‌های خاک ریز آب نمی‌بینیم. چمران نیز در همین زمینه اضافه کرد: بی‌انصافی است است که دستگاه تی بی ام مترو که چندین میلیارد تومان بابت خریدش هزینه صرف شده در پروژ‌ه‌های مترو متوقف بماند و توقف آن به صورت طولانی موجب نشست آن در زمین خواهد شد. بهتر این است که شهرداری به جای پرداختن به پروژه‌های بزرگراهی و تونل که در جای خود ضروری است توسعه بخشیدن به خطوط مترو را در دستور کار قرار دهد و خط 3 و 4 را به بهره‌برداری برساند. در ادامه معصومه ابتکار با اشاره به سالروز درگذشت آیت‌ا... توسلی از نزدیکان حضرت امام (ره)، اظهار کرد: ایشان در دوران انقلاب و پس از آن مجاهدت‌های بسیاری داشتند و در مقابل انحرافاتی که می‌دیدند و پیش‌بینی می‌کردند‌، سکوت نمی‌کردند. او به کمیسیون نامگذاری شورای اسلامی شهر تهران پیشنهاد کرد تا محلی در تهران به ‌نام آیت‌ا... توسلی نامگذاری شود. در ادامه زمانی که شکیب به گرانی قیمت اقلام اشاره کرد و از رئیس شورا خواست تا در قالب نامه‌ای یا تذکری این موضوع را پیگیری کند مهدی چمران گفت: در راستای توجه به این مسائل قرار شده است تا گوشت، میوه و مرغ در میادین و تعاونی‌های مربوط به شهرداری تهران با قیمت نازل و ارزان به مردم عرضه شود.

شهرداری به مردم ماکت بدهد

حسن بیادی نیز در ادامه از پیشنهادی سخن گفت که به گفته او پیش از این نیز چندین بار به شهردار تذکر داده بود. او گفت: از شهرداری خواسته‌ایم که اگر برنامه برای تهران دارند به صورت تلویزیونی به مردم نشان دهند و معرفی کنند. فعالیت‌هایی از قبیل ایجاد رصدخانه، طرح‌های جامع و تفصیلی خوبی در شهر تهران داریم ولی اینکه آینده تهران چه می‌شود را نمی‌گوییم بهتر است ماکت آینده را به مردم نشان دهیم.

شرکت شهربان منحل نشد

در ادامه تبصره 24 که پیشنهاد انحلال شرکت شهربان تا پایان سال 91 مطرح شد که مورد مخالفت اعضا قرار گرفت. محمد علی نجفی دیگر عضو کمیسیون اقتصادی و برنامه و بودجه شورا درباره این انحلال با اشاره به اینکه شاید کمیسیون برنامه و بودجه با شنیدن دلایل عدم کارایی این شرکت به جمع بندی برای انحلال آن رسیده باشد ولی سایراعضای شورا این حق را دارند که نسبت به این موضوع اظهار نظر کنند پیشنهاد حذف این تبصره را داد و خواستار رسیدگی مستقل شورا به این موضوع شد. حبیب کاشانی نیز با اشاره به اینکه بیش از هزار خانواده از قبال فعالیت این شرکت ارتزاق می‌کنند از شورا خواست تا در روزهای نزدیک به عید باعث آشفتگی این خانواده‌ها نشود و در آینده درباره آن تصمیم‌گیری شود. بر این اساس مقرر شد تا با تعیین بودجه یک دوازدهم برای این شرکت این تبصره تا پایان سال 91 اصلاح و شرکت شهربان تعیین تکلیف شود. در پایان این نشست خادم با اشاره به اعتبارات هزینه ای، نگهداشت و سرمایه‌ای شهرداری گفت: اعتبارات هزینه‌ای که شامل بودجه جاری بالغ بر 2 هزار هفتاد و هفت 770 میلیارد تومان، بودجه نگهداشت بالغ بر یک هزار و 844 میلیارد تومان و اعتبارات سرمایه‌ای و بالغ بر 6 هزار و 499 میلیارد تومان به تصویب رسید.

چمران: برای جدایی ری به مجلس می‌روم

در پایان این جلسه رئیس شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران گفت که تا دقایقی دیگر به مجلس شورای اسلامی می‌رود تا در جریان بررسی طرح جدایی ری از تهران حاضر شود. اما معاون مالی شهرداری تهران در جایی دیگر مشغول مصاحبه بود. او درحالیکه از ارائه اطلاعات درباره ۳۲۰ میلیارد تومان هزینه فاقد سند امتناع می‌کرد گفت که تمامی اسناد در دستان چمران است. به گفته حسین محمد پورزرندی به ایلنا ‌او گفت که نمی‌تواند ورودی در این زمینه داشته باشد حتی اگر یکی از اعضای کمیته بررسی این پرونده باشد. او تایید کرد که سه سال گذشته اسنادی درباره این موضوع تهیه شد که همه آنها به رئیس شورای شهر تهران واگذار شده است و در پاسخ به این سوال که رقم مزبور را تایید می‌کنید، افزود: ‌این موضوع برای سه سال گذشته است و همه اسناد و ریز این بودجه در دست ریاست شورای شهر تهران است واقعیت این است که باید شخص چمران نسبت به این مساله اظهار نظر کند.یادم نیست که بخواهم این مبلغ را تایید کنم یا نه! اما شورای شهر موظف است تا این اسناد را ارائه دهد.

1695 نمایش

نظر دادن