آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

کرم و سرم های مراقبت از پوست

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: چهارشنبه, 16 ارديبهشت 1393 ساعت 13:41

خبرهای ضد و نقیض درباره توقیف روزنامه قانون

 سردبیر روزنامه قانون با بیان اینکه مسئله خاصی برای توفیف این روزنامه رخ نداده است، گفت : این مطلب درحد یک شایعه است.

قاسم خرمی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا گفت: تا این لحظه چنین خبری را نشنیده ام و فکر می کنم خطایی که منجر به اتخاذ چنین تصمیمی شود ، رخ نداده است.

سردبیر روزنامه قانون گفت: نشست هیات نظارت روزهای سه شنبه برگزار می شود و اگر قرار بود در نشست روز گذشته تصمیمی گرفته شود حتما من از آن مطلع می شدم.

وی تصریح کرد: در روزنامه ما مطلب خاصی چاپ نشده که بخواهیم به خاطر آن توبیخ شویم .

برخی سایت ها ساعاتی قبل از توقیف روزنامه قانون خبر دادند . یک مصاحبه علت توقیف عنوان شده است.

همچنین مهناز مظاهری رییس دفتر مدیر مسئول قانون به خبرنگار ایرنا گفت: تاکنون حکمی مبنی بر دادن تذکر و یا نامه توقیف دریافت نکرده ایم .

وی افزود: ما هم این خبر را از طریق برخی سایت ها خوانده ایم .

مسعود کاظمی دبیر تحریریه‌ روزنامه‌ی «قانون» نیز در این رابطه به ایسنا گفته بود که صبح امروز (چهارشنبه، 17 اردیبهشت‌ماه) از سوی دادستانی در تماسی تلفنی با مسئولان روزنامه‌ اعلام شد‌ که به‌ دلیل انتشار خبر «آزادی آقای رویانیان» و با عنوان اتهامی نشر اکاذیب علیه قانون اعلام جرم شده است.

وی ادامه داد: خبر «آزادی آقای رویانیان» با وثیقه‌ 100 میلیارد تومانی از سوی خبرگزاری «دانا» عصر دیروز منتشر شد و روزنامه‌ قانون همان خبر را منتشر کرد؛ اما از سوی دادستانی تهران این خبر مصداق نشر اکاذیب دانسته شده است.

کاظمی گفت: ما دقایقی پیش از طریق یکی از خبرگزاری‌ها متوجه شدیم که روزنامه‌ قانون توقیف شده، اما هنوز به خود ما که ذی‌نفع این ماجرا هستیم، چیزی اعلام نشده است. همچنین تلاش کردیم با سرپرست دادسرای رسانه تماس بگیریم و هنوز موفق به صحبت با او نشده‌ایم.

723 نمایش

نظر دادن