آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

کرم و سرم های مراقبت از پوست

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: سه شنبه, 08 ارديبهشت 1393 ساعت 12:05

افشاگری نماينده مجلس از فشار برخي افراد به وزير ورزش برای حضور در هيات مديره سرخابي‌ها

کاظم جلالي نماينده مجلس از ازدحام بالا و فشار زياد برخي افراد براي حضور روي وزير ورزش براي حضور در هيات‌مديره‌هاي استقلال و پرسپوليس خبر داد.

فارس: در چند روز گذشته انتخاب اعضاي هيات مديره استقلال و پرسپوليس و مديران عامل اين دو باشگاه نقل محافل ورزشي شده است و وزارت ورزش روزهاي پرفشاري را سپري مي کند.
در روزهاي اخير اعضاي هيات مديره پرسپوليس و مديرعامل اين باشگاه مشخص شدند و به زودي هم اعضاي هيات مديره و مديرعامل استقلال انتخاب خواهد شد.

در اين رابطه اخباري به گوش مي‌رسيد درباره اينکه فشار زيادي به وزارت ورزش وارد شده تا افرادي در هيات مديره اين دوباشگاه پرطرفدار حضور يابند که البته صحبت‌هاي کاظم جلالي نماينده مجلس در اين رابطه اين حدس ‌ها و گمانه‌زني‌ها را به يقين مبدل کرد و اين نماينده مجلس از فشار بر روي وزير ورزش پرده برداشت.

اين نماينده مجلس شوراي اسلامي در اين باره به گفت‌و‌گوي تلفني در برنامه 90 پرداخت و درباره هيأت مديره‌هايي که براي استقلال و پرسپوليس انتخاب شده‌اند به اظهار نظر پرداخت.

وي گفت: بنده هيچ دخلي در ورزش ندارم و ورزش را بيشتر دوست دارم. در طول روزهاي اخير برايم جالب بود که چرا براي عضويت در هيأت مديره دو باشگاه استقلال و پرسپوليس تا اين اندازه ازدحام وجود دارد؟ و چرا همه تلاش مي‌کنند تا افرادي را واسطه کنند تا به عضويت در هيأت مديره اين دو باشگاه پرطرفدار درآيند؟ به نظرم برنامه 90 بايد در اين باره تبيين کند و به اين موضوع بپردازد.

جلالي ادامه داد: چند نکته وجود دارد که در صحبت‌هاي مديرعامل جديد پرسپوليس هم وجود داشت که به هر حال افراد سياسي بايد وجود داشته باشند که از پست و سمت آنها استفاده شود و اينکه افراد اقتصادي حضور داشته باشند که از ظرفيت آنها استفاده شود.

اين نماينده مجلس با رد اين صحبت‌ها افزود: يک بحث کلان وجود دارد که چرا ما به سمتي نرفتيم که باشگاه‌هاي استقلال و پرسپوليس درآمدزا باشند و اينکه متکي به لابي‌هاي سياسي و اقتصادي نباشند. در سال‌هاي گذشته هم وقتي چهره‌هاي اقتصادي آمدند چندان ثمربخش نبوده و اين گروه اقتصادي بيشتر از آنکه به نفع اين تيم‌ها عمل کنند از شهرت ورزش استفاده کردند و بدهکاري‌هايي را هم به وجود آوردند که خود مؤيد همين موضوع است.

جلالي افزود: به نظر من افراد سياسي هم بايد به بحث سياسي بپردازند و ورزش بايد به ورزشي‌ها سپرده شود. به نظرم کارهاي کشور آنقدر زياد است که اگر ما بتوانيم به کارهاي سياسي خودمان برسيم خيلي هنر کرديم.

وي ادامه داد: در بعد اقتصادي هم بايد تأمل جدي وجود داشته باشد. اين نوع حرکت که الان انجام مي‌شود و افراد به عضويت در هيأت مديره‌ها درمي‌آيند درست نيست.

جلالي عنوان کرد:‌ در اين باره در چند روز گذشته با وزير محترم ورزش هم صحبت کرديم. وزير ورزش هم متأسفانه در فشارهاي مختلفي قرار دارد که اين فشارها بايد برداشته شود و کار به سمت تخصص جلو برود تا مشکلات بعدي را نصيب ورزش کشور نکند.

699 نمایش

نظر دادن