آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

آخرین اخبار سایت

تاریخ انتشار: چهارشنبه, 24 بهمن 1391 ساعت 13:22

قطر، سفارت سوریه دردوحه را دراختیار مخالفان قرار میدهد!

دولت قطر تصمیم گرفته است ساختمان سفارت این کشور در دوحه را در اختیار مخالفان سوری مقیم خارج قرار دهد.

به گزارش مهر به نقل از پایگاه خبری النشره ، ائتلاف موسوم به ملی مخالفان سوری اعلام کرد:قطر تصمیم گرفته ساختمان سفارت سوریه در دوحه را در اختیار این ائتلاف قرار دهد.

این ائتلاف همچنین "نزار الحراکی" از شخصیتهای مخالف را به عنوان سفیر ائتلاف مخالفان سوری در دوحه تعیین کرده است. تصمیم دولت قطر برای ساختمان سفارت سوریه به مخالفان نیز برگی دیگر از اقدامات خصمانه دوحه در راستای تضعیف نظام حامی مقاومت در سوریه است.

البته از نگاه دیگری می توان این تصمیم قطر را یک اقدام تبلیغاتی برای بالابردن روحیه از دست رفته تروریستهای مسلح در سوریه دانست که به سبب کاهش حمایتهای غربی ها و سرخوردگی حامیان آنها، طی روزهای اخیر، متحمل خسارتها و تلفات سنگین در برابر ارتش سوریه شده اند.

تشدید دودستگی در میان مخالفان سوری

در تحولی دیگر، "عبدالباسط سیدا" رئیس جریان موسوم به شورای ملی سوریه در اظهاراتی اعلام کرد: اگر کمکهای نظامی به ارتش آزاد در حد مناسبی انجام می شد و کشورهای مختلف به وعده های خود عمل می کردند آنها می توانستند در درگیری با ارتش سوریه، نبرد را به نفع خود پایان دهند.

وی همچنین از طرح "معاذ الخطیب" رئیس ائتلاف ملی مخالفان در راستای گفتگو با نظام دمشق انتقاد کرد و آن را بر خلاف اصول موردنظر مخالفان دانست.

1025 نمایش

نظر دادن