آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

لوازم ضروری کمپینگ

دانلود رمان

دانلود رمان شوهر آهو خانم

فوری اپ

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: سه شنبه, 05 اسفند 1392 ساعت 13:57

مطهری: احضاریه قانونی نبود، به دادگاه نرفتم

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی احضار خود به دادگاه را غیرقانونی توصیف کرد و گفت که دستگاه قضایی باید پیش از ارسال احضاریه برای وی از هیات نظارت بر رفتار نمایندگان استعلام می‌کرد.

به گزارش ایسنا، علی مطهری در حاشیه جلسه علنی صبح امروز (سه‌شنبه) مجلس در جمع خبرنگاران درباره احضار خود به دادگاه، گفت: احضاریه‌ای برای من آمد که آن را در صحن علنی آوردند و من دیدم اما بعد آن را به آقای ابوترابی که رییس هیات نظارت بر رفتار نمایندگان است، ارائه کردم و ایشان گفت که نباید این را پیش شما می‌آوردند، اشتباها برای شما آمده و برگه را از من گرفتند.

نماینده مردم تهران در مجلس افزود: آقای ابوترابی گفتند که آنچه از طرف دستگاه قضایی ارائه شده پاسخ نامه هیات نظارت بوده و باید مجددا با آنها مکاتبه شود اما نمی‌دانم این موضوع در ادامه به کجا رسیده است.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا روز دوشنبه در دادگاه حاضر شدید یا خیر؟ گفت: من به دادگاه نرفتم زیرا اصل احضاریه قانونی نبود و نباید هم می‌رفتم.

این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس اضافه کرد: طبق قانون باید از هیات نظارت بر رفتار نمایندگان استعلام می‌شد و اگر نطق من خارج از وظایف نمایندگی بود برایم احضاریه می‌فرستادند اما چون استعلام احضاریه فرستاده بودند این کار غیرقانونی بوده و طبیعتا من هم نباید به دادگاه می‌رفتم.

869 نمایش

نظر دادن