آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

لوازم ضروری کمپینگ

دانلود رمان

دانلود رمان شوهر آهو خانم

فوری اپ

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: دوشنبه, 04 اسفند 1392 ساعت 13:10

ظریف فردا به کمیسیون امنیت ملی مجلس می رود

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از حضور وزیر امورخارجه در جلسه روز سه شنبه این کمیسیون برای پاسخگوی به سئوال 9 نماینده خبر داد.
به گزارش آخرین نیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی مجلس؛ سید حسین نقوی حسینی، درباره حضور محمد جواد ظریف وزیرامورخارجه کشورمان در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، گفت: طبق قرار قبلی وزیر امورخارجه باید برای پاسخ به سئوالات 9 نماینده مجلس روز یکشنبه 4 اسفند در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی حضور پیدا می کرد.

نماینده مردم ورامین و پیشوا در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: به دلیل اینکه ظریف روز یکشنبه میزبان وزیر خارجه بلژیک بود. طی نامه ای به کمیسیون اطلاع داد نمی تواند در جلسه حضور پیدا کند و بنابراین مقرر شد روز سه شنبه 6اسفند با حضور در کمیسیون به سئوالات نمایندگان پاسخ دهد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، ادامه داد: طبق آئین نامه داخلی مجلس وزیری که نمایندگان از وی سئوال دارند با عذر موجه می تواند دریک جلسه حضور پیدا نکند و در اسرع وقت در جلسه ای دیگر حضور پیدا کند و در صورت عدم حضور به طور اتوماتیک وار سئوالات نمایندگان به صحن ارجاع داده می شود تا وزیر مربوطه در صحن پاسخگوی آنها باشد.

1098 نمایش

نظر دادن