آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

کرم و سرم های مراقبت از پوست

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: دوشنبه, 03 شهریور 1392 ساعت 17:53

هشدار ایران نسبت به اقدام نظامی در سوریه

افکارنیوز، سیدعباس عراقچی خاطرنشان کرد: هرگونه ارزیابی غلط از شرایط سوریه کل منطقه را وارد مرحله پیچیده و خطرناک می‌کند که تبعات آن دامن‌گیر همه کشورهای منطقه خواهد شد.

وی تاکید کرد: حل مشکل سوریه از طریق اقدامات نظامی نه عملی و نه مفید است و تنها از طریق گفت‌وگو و مفاهمه سیاسی می‌توان به یک راه حل مسالمت‌آمیز و پایدار در سوریه دست یافت.

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران اضافه کرد: افکار عمومی جهان فضاسازی دروغین علیه عراق درباره سلاح‌های کشتار جمعی و سپس حمله نظامی به آن کشور را فراموش نکرده است و اجازه نخواهد داد که اتهاماتی از این دست فاجعه انسانی دیگری را رقم بزند.

به گزارش ایسنا، روز یک‌شنبه وزیر دفاع آمریکا به خبرنگارانی که با وی به مالزی سفر می‌کردند در پاسخ به این سوال که گزینه‌های نظامی آمریکا در رابطه با سوریه چیست؟ گفت: باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا در حال بررسی تمام گزینه‌های احتمالی است. خطرات و پیامدهای بسیاری برای اجرایی شدن یا نشدن هر گزینه‌ از سوی آمریکا وجود دارد. باید تمامی جوانب و پیامدهای انجام یا عدم انجام یک واکنش را بررسی کنیم. بنابراین تمامی ارزیابی‌ها در حال انجام است.

وی ادامه داد: اوباما در حال بررسی عوامل مختلفی است. این عوامل شامل ارزیابی اطلاعاتی مربوط به حمله شیمیایی به غیرنظامیان در سوریه و همچنین مسائل قانونی وموضوع حمایت بین‌المللی از هرگونه واکنش نظامی است.

هاگل در عین حال تاکید کرد که ارتش آمریکا کاملا آماده انجام عملیات نظامی علیه سوریه است و در این زمینه همه چیز به دستور اوباما بستگی دارد.

در واکنش به اظهارنظر وزیر دفاع آمریکا، سرگی لاوروف وزیر خارجه روسیه در تماسی تلفنی با همتای آمریکایی خود ضمن ابراز نگرانی نسبت به احتمال حمله آمریکا علیه سوریه اعلام کرد: هرگونه دخالت نظامی در سوریه پیامدهای خطرناکی برای خاورمیانه وشمال آفریقا به دنبال دارد.

لاوروف در این تماس اعلام کرد: ما با نگرانی شدید اظهارات مسئولان آمریکایی درباره دخالت نظامی در سوریه را دنبال می‌کنیم.

وی ادامه داد: گروه‌هایی که خواهان دخالت نظامی در سوریه هستند هدفشان ناکام گذاشتن تلاش‌های روسیه وآمریکا برای برگزاری کنفرانس ژنو۲ است.

لاوروف همچنین تاکید کرد: هرگونه حمله نظامی به سوریه پیامدهای بسیار خطرناکی را برای منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا به دنبال خواهد داشت.

در همین رابطه، وزیر خارجه ترکیه تاکید کرده است که آنکارا آماده است به هر ائتلافی علیه سوریه حتی بدون موافقت شورای امنیت بپیوندد.

در عین حال وزارت خارجه فرانسه روز دوشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد: هنوز هیچ تصمیمی تا این لحظه برای دخالت نظامی در سوریه اتخاذ نشده است.

2238 نمایش

نظر دادن