آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

کرم و سرم های مراقبت از پوست

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: دوشنبه, 03 شهریور 1392 ساعت 10:33

مدیرعامل شستا تغییر کرد / "نجات امینی" سرپرست جدید شد

 به گفته رییس هیات مدیره سازمان تامین اجتماعی، در جلسه شب گذشته شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا) بر اساس تصمیم هیات مدیره "نجات امینی" به عنوان سرپرست جدید شستا معرفی شد.

عزیز دولتخواه در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه جلسه هیات مدیره سازمان تامین اجتماعی روز گذشته برگزار شد، اظهار کرد: در این جلسه به اتفاق آرا، تعداد اعضای هیات مدیره شستا از هفت به پنج نفر تقلیل یافت، بنابراین دو نفر از اعضای هیات مدیره شستا حذف شدند.

وی افزود: افرادی که مجددا ادامه فعالیتشان در هیات مدیره شستا تایید و تصویب شد شامل غلامحسین رضوانی، رحیم اسماعیلی دانا، بهنام پرهیزگار، عزیز دولتخواه و نجات امینی می‌شود؛ بدین ترتیب مرتضوی و یارمحمد مدیرعامل سابق شستا از لیست اعضای هیات مدیره این شرکت سرمایه‌گذاری خارج شدند.

رییس هیات مدیره سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه پس از جلسه هیات مدیره سازمان جلسه فوق‌العاده اعضای هیات مدیره شستا برگزار شد، گفت: در این جلسه نجات امینی به عنوان سرپرست جدید شستا معرفی شد. بر اساس اساسنامه سازمان تامین اجتماعی حکم سرپرستی افراد تا زمان تعیین مدیرعامل جدید از یک روز تا شش ماه تعریف شده است.

وی ادامه داد: نجات امینی از کارکنان رسمی سازمان تامین اجتماعی است و در حال حاضر معاون اقتصادی این سازمان است.

به گفته دولتخواه، هیات مدیره سازمان تامین اجتماعی، اعضای هیات مدیره شستا را انتخاب و اعضای هیات مدیره شستا از بین خودشان یک نفر را به عنوان مدیرعامل یا سرپرست این شرکت سرمایه‌گذاری انتخاب می‌کنند.

رییس هیات مدیره سازمان تامین اجتماعی با اشاره به اینکه کسی به اعضای هیات مدیره شستا اضافه نشده است،‌ اظهار کرد:‌ هیات مدیره سازمان تصویب کرد که پنج نفر از اعضای هیات مدیره شستا فعالیت خود را ادامه دهند و کسی به اعضا اضافه نشود، این در حالیست که اگر بخواهیم فردی را به اعضای هیات مدیره شستا اضافه کنیم در آن صورت این اتفاق نیاز به تایید وزیر دارد. وی افزود: اما این پنج نفر قبلا به تایید وزیر سابق رسیده‌اند و به مدت سه سال حکم فعالیت دارند و از سال قبل فعالیت خود را آغاز کرده‌اند.

1187 نمایش

نظر دادن