آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: یکشنبه, 14 بهمن 1391 ساعت 10:45

تحولات جديد مصر؛ درخواست برکناری و محاکمه مرسی

مخالفان در مصر  برکناري و محاکمه محمد مرسي رئيس جمهوري اين کشور را خواستار شدند.

به گزارش آخرین نیوز به نقل از آريا، وضعيت مصر در مسير خطرناک و غير قابل کنترلي قرار گرفته است. طرح تشکيل دولت نجات ملي و هم چنين برکناري محمد مرسي و محاکمه وي ، موضوعات جديدي است که طي چند روز اخير مطرح شده و اگر روي آن بيش از اين مانور داده شود مي تواند مصر را به مرحله بحراني تري رهنمون کند .

جبهه نجات ملي ، اصلي ترين جناح مخالف دولت قاهره و متشکل از شخصيتهايي نظير عمروموسي ، حمدين صباحي و محمد البرادعي نشستي را پشت درهاي بسته برگزار کردند. اين نشست در حالي برگزار شد که عمروموسي تاکيد کرد ،اگر دولت وحدت ملي تشکيل نشود ، مصر دچار فروپاشي مي شود . وي نيز ادامه نافرماني مدني در مصر را خواستار شد . روز شنبه / نهم فوريه / ضمن آنکه تظاهرات ضد دولتي در قاهره ادامه داشت ، يک مدرسه نيز در پايتخت مصر هدف حملات معترضان قرار گرفت .

فضاي داخلي مصر هم اکنون به سمت تخريب اماکن و نهادهاي دولتي پيش مي رود و اين آغاز حرکت اين کشور در مسير نادرست است که انحراف از مسير انقلاب نتيجه قطعي آن خواهد بود.

در حال حاضر بخشي از اعتراضهاي داخلي مصر ناشي از محقق نشدن مطالبات مردم و بويژه از جنبه اقتصادي و معيشتي بوده است . اما در بررسي دلايل شکل گيري وضعيت نابسامان در مصر نمي توان از تحرکات احزاب سياسي جا مانده از عرصه قدرت و همچنين گروههاي مجهول الهويه هرج و مرج طلب ،غافل بود . گروههاي سلفي مصري که تحت فرمان پاره اي محافل عربستاني هستند و همچنين سکولارها ، ليبرالها و چپ گراهاي مصر که تحت تاثير انديشه هاي غربي اند و از قدرت گرفتن اسلام گرايان در اين کشور بيمناک شده اند ، در تحريک فضاي داخلي مصر نقش اساسي داشته اند.

شخصيتهايي نظير عمروموسي و محمد البرادعي که از وجهه قابل قبولي در جامعه مصر برخوردارند و درعين حال در زمان انقلاب در تهييج افکارعمومي عليه رژيم سابق موثر بودند ، هم اکنون نيز با پيوستن به جناح مخالفان دولت قاهره و تشکيل جبهه واحد عليه مرسي ، علنا" رهبري اعتراضهاي ضد دولتي در مصر را برعهده گرفته اند .

اما شايد خطرناکترين قسمت درباره موج درگيريها و خشونتهاي به راه افتاده درمصر، ظهور جريانهاي هرج و مرج طلبي باشد که با بهره گيري از حمايتهايي طرفهاي خارجي ، به جو سازي عليه دولت بر آمده از انقلاب اين کشور، پرداخته اند. نقش آنان به حدي قوي است که برخي از محافل سياسي ، وضعيت فعلي مصر را نتيجه سناريوهاي ديکته شده از خارج به آنان ، ارزيابي کرده اند .

پاره طرفهاي خارجي از جمله امريکا وبرخي کشورهاي اروپايي که با تغيير نظام سياسي در مصر ، منافع منطقه اي خود را در خطر ديده اند ، ازکانال تغذيه مالي و معنوي پاره اي جريانهاي مزدور ،درصدد ضربه زدن به حاکميت کنوني مصر که درآن جنبش اخوان المسلمين بعنوان يک وزنه مطرح است ، بر آمده اند .

زد و خوردهاي مشکوکي که در جريان تظاهرات اخير در مصر روي داد ، اين ظن را تقويت کرده که جريانهايي در بين اقشار مختلف مردم مصر نفوذ کرده اند و مي خواهند فضاي داخلي مصر را به خشونت بکشانند .

سوق دادن مصر به مرحله قبل از تشکيل دولت ، بي ترديد انگيزه کساني است که براي ايجاد انقلابي ديگر در اين کشور پيشقدم شده اند. برخي گمانه زني ها نيز حاکي از آن است که دستهايي در تلاشند تا در مسير برگزاري انتخابات پارلماني ، مانع تراشي کنند. هراس از اينکه اسلام گرايان ، قوه مقننه را تصاحب کنند ،انگيزه ليبرالها از کوک کردن سازناهمگون عليه دولت قاهره و شخص مرسي بوده است .

قدر مسلم آن است که اگر وضعيت جاري در مصر بيش از اين ادامه يابد ، تمام روياهاي مردم مصر و همچنين انقلاب اين کشور فرو مي ريزد و مصر در مسيري قرار خواهد گرفت که برخي از رسانه هاي خبري از آن بعنوان بازگشت مصر به نقطه صفر ، ياد کرده اند .

1490 نمایش

نظر دادن